Χαμός στην Μαλαισία: Δύο τουρίστριες χόρεψαν έξω από τέμενος – Αναζητούνται για να τους γίνουν «συστάσεις»

Χαμός στην Μαλαισία: Δύο τουρίστριες χόρεψαν έξω από τέμενος – Αναζητούνται για να τους γίνουν «συστάσεις»

Προσωρινό «εμπάργκο» για τους τουρίστες έβαλε ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέτα στην Μαλαισία το τέμενος της πόλης Κότα Κιναμπάλου μετά το χορό δύο ελαφρώς ενδεδυμένων τουριστριών μπροστά στην είσοδό του.

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο νεαρές κοπέλες να εκτελούν μια χορογραφία ενώ φορούν κοντά σορτς προκαλώντας την αντίδραση ενός εκ των αυτοπτών μαρτύρων που ακούγεται να φωνάζει «γιατί δεν πέφτουν από τον τοίχο;».

Ο πρόεδρος του τεμένους, Τζαμάλ Σακαράν, έκανε λόγο για «απαράδεκτη συμπεριφορά των τουριστών» ανακοινώνοντας το κλείσιμο του χώρου «προκειμένου να προστατευτεί το Ισλάμ».

Από την πλευρά του η υπουργός Τουρισμού της χώρας Κριστίνα Λιού διευκρίνισε ότι δεν θα κινηθούν ποινικές διαδικασίες για τις δύο κοπέλες αν και, όπως είπε, αναζητούνται προκειμένου να τους γίνουν παρατηρήσεις ώστε να καταλάβουν ότι «αυτό που για τις ίδιες είναι “πλάκα” για εμάς είναι ασεβές και λάθος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2XbpJIfJoZg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.