ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Xάνει το σφυγμό του για 45 λεπτά!- Όταν ξυπνάει αποκαλύπτει το μυστικό της μετά θάνατο ζωής… (βίντεο)

Xάνει το σφυγμό του για 45 λεπτά!- Όταν ξυπνάει αποκαλύπτει το μυστικό της μετά θάνατο ζωής… (βίντεο)

Ο Brian Miller ένας οδηγός νταλίκας από τις Η.Π.Α ήταν 41 ετών όταν υπέστη μία πολύ ισχυρή καρδιακή προσβολή η οποία το κόστισε σχεδόν την ίδια του τη ζωή!

Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο κατευθείαν καθώς η κεντρική του αρτηρία είχε σφραγισθεί εντελώς!

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο Μπράιαν δεν είχε σφυγμό ούτε αρτηριακή πίεση για κάτι περισσότερο από 40 λεπτά!Ούτε το CPR ούτε και το ισχυρό ηλεκτροσόκ κατάφερε να επαναφέρει πίσω σε λειτουργία την καρδιά του.

Σε εκείνο το σημείο ο 41 χρονος νταλικέρης αναφέρει πως το σώμα του είχε μεταφερθεί σε έναν ουράνιο κόσμο αφού πρώτα ακολούθησε ένα έντονο λευκό φως το οποίο τον οδήγησε εκεί. Τότε ξαφνικά είδε τη μητριά του η οποία είχε πεθάνει πρόσφατα! Αναφέρει πως φαινότανε πολύ όμορφη και χαρούμενη. Στη συνέχεια, διηγείται πως ξαφνικά η μητριά του έπιασε το χέρι λέγοντας του πως πρέπει να γυρίσει πίσω και ότι η ώρα του δεν είχε έρθει ακόμα καθώς είχε πολλά ακόμα να κάνει στη γη ώστε να εκπληρώσει τον σκοπό της ύπαρξής του.

Μετά από 45 λεπτά ο Μπράιαν επανήλθε στη ζωή και ο σφυγμός του ξανά έγινε φυσιολογικός.

Το γεγονός ότι ο εγκέφαλος του δεν είχε οξυγόνο για 45 λεπτά αλλά παρόλα αυτά ο ασθενής συνήλθε και μιλάει, περπατάει χωρίς κάποια δυσκολία είναι απίστευτο– αναφέρουν γελώντας οι γιατροί που τον επέβλεπαν.

Ακολουθεί βίντεο με τη μαρτυρία του Μπράιαν και των γιατρών του για αυτή του την εμπειρία!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.