ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χιλιάδες πιστοί στον Βύρωνα: Προσκυνούν τα λείψανα του Αγίου των Ρώσων Οσίου Σεραφείμ και τη θαυματουργή εικόνα της Θεοτόκου «Άξιον Εστί»! (φωτό)

Χιλιάδες πιστοί στον Βύρωνα: Προσκυνούν τα λείψανα του Αγίου των Ρώσων Οσίου Σεραφείμ και τη θαυματουργή εικόνα της Θεοτόκου «Άξιον Εστί»! (φωτό)

Η θαυματουργός εικόνα της Θεοτόκου «Άξιον Εστί» από την Φωκίδα στο Βύρωνα

Μετά από αίτημα του Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεόκτιστο, η θαυματουργός εικόνα της Θεοτόκου «Άξιον Εστί» και τα άγια λείψανα του μεγάλου αγίου των Ρώσων Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ και τεμάχιο εκ της δεξιάς χειρός του αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και βαπτιστού του Χριστού τα οποία βρίσκονται στο ανδρώο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος, μεταφέρθηκαν πριν λίγες ημέρες στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος, προς ευλογία και αγιασμό των πιστών.

Καθημερινά καταφθάνουν πλήθη κόσμου για να προσκυνήσουν την αγία εικόνα «Άξιον Εστί», καθώς και τα άγια λείψανα των μεγάλων αγίων της Ορθοδοξίας μας.

Τα ιερά σεβάσματα τα οποία μετέφερε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μ. Φωκίδος Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό έως 31 Μαΐου 2017.

Ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος παραμένει ανοιχτός κάθε ημέρα από τις 7.00 το πρωί έως τις 9.30 το βράδυ.

Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος

Μεταμορφώσεως 1 και Κερασούντος

Τηλέφωνο Ι. Ναού 210 7624200 

Συγκοινωνία: Στάση «Μεταμόρφωση» Λεωφορείο 209 από Σύνταγμα, 054 από Ακαδημίας και Ευαγγελισμό, 212 από Δάφνη Μετρό, 232 από Πειραιά, 140 από Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Ιλίσια, Ζωγράφου, Γουδή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.