ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αρθρο: Η κυβέρνηση με το ν/σ περί αλλαγής φύλου στα 15 έτη διδάσκει τον Σατανά νέα κόλπα!

Αρθρο: Η κυβέρνηση με το ν/σ περί αλλαγής φύλου στα 15 έτη διδάσκει τον Σατανά νέα κόλπα!

Μέχρι τώρα οι δάσκαλοι διδάσκαμε στα παιδιά να προσέξουν την ορθογραφία και τη σημασία δύο συνωνύμων λέξεων με τα παράγωγα και τα σύνθετα τους. Το ουσιαστικό φύλο και το επίσης ουσιαστικό φύλλο. Το ένα είναι το φύλο, ο άνδρας και η γυναίκα, το ισχυρό φύλο, το ωραίο φύλο, δηλαδή με τη λέξη αυτή δηλώναμε το σύνολο των βιολογικών χαρακτηριστικών που έχει ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Όπως η λέξη φυλή, φύση προέρχεται από το ελληνικό ρήμα φύω που σημαίνει φυτρώνω, είμαι έτσι από τη φύση μου, γεννήθηκα αγόρι ή κορίτσι και έτσι αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως ήδη από το μαιευτήριο.

Κανείς δε μας ρώτησε πριν γεννηθούμε αν η φύση θα μας κάνει άνδρα ή γυναίκα. Έτσι, γεννηθήκαμε. Και η φύση τα πάντα εν σοφία εποίησε. Αυτή είναι η πανανθρώπινη αυτοσυνειδησία.

Ενώ με τη λέξη φύλλο, φύλλα δηλώνουμε εκείνο το πράσινο, πλατισμένο και λεπτό όργανο διαπνοής ενός φυτού. Συνεκδοχικά, εννοούμε τα κομμάτια χαρτιού, από τα οποία αποτελείται ένα βιβλίο, είναι η σελίδα μπρος και πίσω ενός βιβλίου, μιας εφημερίδας.

Λέγαμε για παράδειγμα, όταν αφήναμε μια κακή συνήθεια, ή μια νοοτροπία «αλλάζω φύλλο» και «αλλάζω φύλο» όταν με χειρουργικό τρόπο αλλάζαμε τα γενετήσια όργανα έτσι ώστε να πλησιάζουν τα ανατομικά χαρακτηριστικά του άνδρα προς τη γυναίκα και τανάπαλιν.

Προσέξατε πως στο κείμενο αυτό εδώ που διαβάζετε χρησιμοποιοώ σε παρωχημένο χρόνο τα ρήματα: «διδάσκαμε», «λέγαμε» κλπ. Γιατί ; Σήμερα πια μετά την πρόταση του ελλόγιμου Υπουργού επί της Δικαιοσύνης περί αλλαγής φύλου, αν ένας μαθητής χωρίς να το προσέξει γράψει «αλλάζω φύλλο» με την έννοια αναθεωρώ τις παλιές μου συνήθειες, ιδέες και νοοτροπίες και του ξεφύγει το ένα λ και γίνει «αλλάζω φύλο δεν είναι τίποτε το επίπονο, το επικίνδυνο πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι την ώρα που αντικαθιστώνται τα ανδρικά χαρακτηριστικά και γίνονται γυναικεία και τα γυναικεία γίνονται ανδρικά.

Σημαίνει κάτι το πιο απλό, ακίνδυνο και διασκεδαστικό: με ένα μεγαρόσημο των 1.5 ευρώ στο χέρι και ένα φύλλο χαρτιού πας στο Ειδικό Γραφείο του κ. ή της κ. Πρωτοδίκου και δηλώνεις, στο όνομα της «ανδρικής» σου τιμής, ότι είσαι γυναίκα, επιδεικνύοντας αν χρειασθεί το πλαστικό σου αιδοίο ή αν είσαι (ήσουν) γυναίκα και δηλώσεις ότι είσαι άνδρας επιδεικνύοντας τον ιθύφαλλό σου!

Κι έτσι αριστοφανικά επήλθε η αλλαγή του φύλου, το πιστοποιητικό γέννησης το παλιό αφανίστηκε, οι ομόφιλοι γίνηκαν ομόφυλοι! Πάμε τώρα με τη σφραγίδα της αστυνομίας να παντρευτούμε με νυφικά και κουστούμι στην Εκκλησία! Σε πείσμα των Παπάδων και του σεβ. Σεραφείμ!

Σατανικό σχέδιο της Κυβέρνησης, λένε πολλοί, προσωπικά διαφωνώ εν μέρει με αυτή την αντιπολιτευτική ατάκα. Το σωστό θα ήταν να λέγαμε ότι, η Κυβέρνηση εκπαιδεύει το Σατανά! Ο Σατανάς δεν έχει τόσες πολύ έξυπνες διαολιές όσες μερικοί της Κυβέρνησης.

Είναι ο πιο καλός τρόπος, σύμφωνα με τους κανόνες του πρώην σοβιετικού εγχειριδίου προπαγάνδας ώστε ο λαός να αποπροσανατολίζεται από τα πραγματικά καυτά πρβλήματά του, να βυθίζεται αδιαμαρτύρητα όλο και πιο βαθειά στο τέλμα της κακοπραγίας, της νεοφτώχειας και του πολιτικού εκφυλισμού, να περνάει η Κυβέρνηση τα βασανιστικά νομοσχέδια της με τις μικρότερες αντιδράσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

* Ο ΑντώνηςΙακώβου Ελευθεριάδης είναι Καθηγητής δρ. Φιλολογίας και Θεολόγος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.