ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πανηγυρική τέλεση της θείας λειτουργίας του Αγίου Σπυρίδωνα παρουσία της πολιτικής ηγεσίας

Πανηγυρική τέλεση της θείας λειτουργίας του Αγίου Σπυρίδωνα παρουσία της πολιτικής ηγεσίας

Παρουσία της θρησκευτικής και πολιτικής ηγεσίας της πόλης του Πειραιά αλλά και της χώρας, πραγματοποιήθηκε το πρωί ο εορτασμός του Πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνα στον Πειραιά. Μετά τη θεία λειτουργία, ακολούθησε λιτάνευση της Ιερής Εικόνας στο κέντρο της πόλης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ. Στη διάρκεια της λιτάνευσης της εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνα παιάνιζαν η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά και η Μπάντα του Λιμενικού Σώματος.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, μιλώντας για τη μεγάλη γιορτή του Πειραιά, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλον τον Πειραιά, σε όλους τους Πειραιώτες. «Γιορτάζει ο ‘Αγιος Σπυρίδωνας, γιορτάζει η πόλη μας», είπε ο κ. Μώραλης.

Στον εορτασμό του Αγίου Σπυρίδωνα παρευρέθηκαν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Θοδωρής Δρίτσας, οι βουλευτές: Ελένη Σταματάκη, Γεωργία Γεννιά, Κώστας Κατσαφάδος, Γιάννης Τραγάκης, Δημήτρης Καμμένος, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και Νίκος Κούζηλος. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ο Σπύρος Σπυρίδων, μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών και ο γ.γ. του Δ.Σ. της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων Γιώργος Αλεξανδράτος.

Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι της πόλης εκπρόσωποι των στρατιωτικών και δικαστικών αρχών, των Σωμάτων Ασφαλείας, του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής, αλλά και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης, τίμησαν με την παρουσία τους τον εορτασμό του Αγίου Σπυρίδωνα στον Πειραιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.