ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οικουμενικός Πατριάρχης για αγνοούντες Μητροπολίτες: “κανείς δεν γνωρίζει εαν ζουν ή όχι”

Οικουμενικός Πατριάρχης για αγνοούντες Μητροπολίτες: “κανείς δεν γνωρίζει εαν ζουν ή όχι”

Την Παρασκευή ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.Βαρθολομαίος, χοροστάτησε στον Ιερό Ναό Αγ. Μηνά της Κοινότητας Υψωμαθείων της Κωνσταντινούπολης. Σε ομιλία του αναφέρθηκε στους δύο Μητροπολίτες οι οποίοι εδώ και τεσσεράμισι χρόνια, έχουν απαχθεί στη Συρία. Όπως είπε “κανείς δεν γνωρίζει εαν ζουν ή όχι”.
«Είναι ένας ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης, ο Χαλεπίου Παύλος, και ένας Συροϊακωβίτης, επίσης Χαλεπίου. Εξηφανίσθησαν μαζί και κανείς έκτοτε δεν έμαθε που βρίσκονται, τι απέγιναν, εάν εβασανίσθησαν, εάν εμαρτύρησαν ή εάν είναι απλώς φυλακισμένοι. Ας τους θυμόμαστε όλους στις προσευχές μας και ας δοξάζουμε τον Θεό που μας τηρεί εν ασφαλεία, εν ειρήνη, στον τόπο που ζούμε» είπε ο κ.κ. Βαρθολομαίος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.