ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απαγόρευσαν την… Στρουμφίτα στο Ισραήλ

Απαγόρευσαν την… Στρουμφίτα στο Ισραήλ

Το Ισραήλ έβγαλε την Στρουμφίτα από τις αφίσες της νέας ταινίας «Στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό» που ξεκινά να προβάλλεται και στο Ισραήλ.

Οι φωτογραφίες από την προωθητική αφίσα που είδαν το φως της δημοσιότητας προκάλεσαν αντιδράσεις από τη διεθνή κοινότητα, με αρκετούς να αναρωτιούνται γιατί συνέβη αυτό και να ζητούν εξηγήσεις για την επιλογή να αφαιρεθεί η Στρουμφίτα από τις αφίσες.

Φως στο «τούνελ» της υπόθεσης ήρθε να ρίξει δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Haaretz η εικόνα της Στρουμφίτας βγήκε από το προωθητικό υλικό της ταινίας  μόνο σε μια συγκεκριμένη πόλη της χώρας.  Αυτό γιατί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της πόλης είναι υπερ-ορθόδοξοι Εβραίοι, γεγονός που σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν σε δημόσια θέα εικόνες γυναικών ακόμα κι αν αυτές είναι… στρουμφάκια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που κάτι τέτοιο γίνεται, καθότι πριν από λίγα χρόνια η ΙΚΕΑ είχε εκδώσει έναν κατάλογο προϊόντων που περιείχε μόνο άντρες, ενώ, ενδιαφέρον έχει να σημειωθεί, πως και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας των αμερικανικών εκλογών ούτε οι φωτογραφίες/ αφίσες της Χίλαρι Κλίντον τοποθετήθηκαν σε δημόσιους χώρους. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.