ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δυνατή στο εξής η δήλωση του θρησκεύματος στα ληξιαρχεία για τους «Έλληνες Εθνικούς»

Δυνατή στο εξής η δήλωση του θρησκεύματος στα ληξιαρχεία για τους «Έλληνες Εθνικούς»

Έπειτα από επαφή με τις αρμόδιες Αρχές, η Ελληνική Εθνική Θρησκεία ανακοινώνει σε όλους τους ενδιαφερόμενους Έλληνες Εθνικούς, πως θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αλλαγή θρησκεύματος στο ληξιαρχείο όπου υπάγονται.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, «για την αλλαγή αυτή, απαιτείται βεβαίωση από την αναγνωρισμένη θρησκευτική μας κοινότητα, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από τον εν Αθήναις Ναό της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, Αριστοτέλους 36, 1ος όροφος, ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ή κατά τις ημέρες των ιεροπραξιών και των λοιπών εκδηλώσεών μας, αφού έχουν όμως και σε αυτή την περίπτωση προσυνεννοηθεί μαζί μας».

Οι ενδιαφερόμενοι, συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Εθνική Θρησκεία, πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση, στην οποία να δηλώνουν πως ακολουθούν την ιστορικά συνεχή και συντεταγμένη Ελληνική Εθνική Θρησκεία, δέχονται τα νομιζόμενά της και αναγνωρίζουν τους νόμιμους φορείς της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Συνέλληνες της περιφέρειας, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2109602511 (ώρες επικοινωνίας: καθημερινές 19:00-21:00) ή στο e-mail: [email protected] για να κανονίσουν τον τρόπο που θα αποστείλουν την (θεωρημένη από ΚΕΠ σε αυτή την περίπτωση) υπεύθυνη δήλωσή τους και τον τρόπο που θα παραλάβουν την βεβαίωση από την αναγνωρισμένη θρησκευτική κοινότητα, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.