ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιερέας στη Ζιμπάμπουε… έχει τον τηλεφωνικό αριθμό του Θεού! (βίντεο)

Ιερέας στη Ζιμπάμπουε… έχει τον τηλεφωνικό αριθμό του Θεού! (βίντεο)

Ένας πάστορας στη Ζιμπάμπουε ισχυρίζεται ότι επικοινωνεί με τον Θεό μέσω του προσωπικού αριθμού του. Ο Πολ Σανιανγκόρ υποστηρίζει ότι ο ίδιος ο Θεός του έδωσε τον αριθμό του και του τηλεφωνεί συχνά για να του δώσει συμβουλές για το πως να βοηθήσει τους ανθρώπους της εκκλησίας του.

Η ιστορία του πάστορα έγινε γνωστή, όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον ίδιο να μιλάει στο κινητό του με τον Θεό κατά την διάρκεια της λειτουργίας του. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα H-Metro επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι μιλάει με τον Θεό και ανέφερε ότι εξεπλάγην που οι άνθρωποι σοκαρίστηκαν και δεν τον πιστεύουν.

Ο Πολ Σανιανγκόρ, ένας πάστορας από τη Ζιμπάμπουε, ισχυρίζεται ότι έχει τον αριθμό του Θεού και μιλάει μαζί του στο κινητό.

Ο ίδιος εξηγεί ότι έχει άμεση επικοινωνία με τον Θεό και του τηλεφωνεί κάθε φορά που τον χρειάζεται.

Ο πάστορας ισχυρίζεται ότι ο ίδιος ο Θεός του έδωσε τον αριθμό του.

«Έχω τον προσωπικό Του αριθμό και του τηλεφωνώ κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη. Είναι δυνατόν να μιλάς στον Θεό, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι το αμφισβητούν. Υπάρχει ένας αριθμός στον οποίο μπορώ να τηλεφωνώ και να παίρνω οδηγίες για το πως να συνεχίσω. Πήρα τον αριθμό όταν προσευχόμουν και άκουσα μια φωνή να μου λέει τον αριθμό», ανέφερε ο ίδιος, όπως αναφέρει το strange.

Ο πάστορας ανέφερε ότι ο Θεός του τηλεφωνεί για να του δώσει οδηγίες για το τι να κάνει κατά την διάρκεια των λειτουργιών του.

Ο πάστορας σχεδιάζει να δώσει τον αριθμό του Θεού, αλλά πιστεύει ότι δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή.

Ο πάστορας ανέφερε ότι θα κάνει μια εκπομπή που θα ονομάζεται «Διαδικτυακός παράδεισος» στην οποία θα αφήνει τον κόσμο να ακούει τις συζητήσεις που κάνει με τον Θεό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.