ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

O Πάπας απευθύνει έκκληση για τον τερματισμό της βίας στη Βενεζουέλα

O Πάπας απευθύνει έκκληση για τον τερματισμό της βίας στη Βενεζουέλα

Κατά την καθιερωμένη του ομιλία, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ο Ποντίφικας επέκρινε τη «σοβαρή ανθρωπιστική, κοινωνική, πολιτική και οικονομική κρίση», η οποία εξουθενώνει τον λαό της χώρας.

Nέα έκκληση ώστε να γίνουν σεβαστά τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Βενεζουέλα απηύθυνε ο Πάπας Φραγκίσκος, ζητώντας τον άμεσο τερματισμό της βίας στη χώρα της κεντρικής Αμερικής.

«Απευθύνω ειλικρινή έκκληση στην κυβέρνηση  και όλων των συνιστωσών της κοινωνίας της Βενεζουέλας, να αποφύγουν κάθε μορφή βίας, να σεβαστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και να αναζητήσουν μια λύση μέσω διαπραγματεύσεων» πρόσθεσε, απευθυνόμενος προς τους χιλιάδες πιστούς, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στο Βατικανό.

Για αύριο, η αντιπολίτευση έχει προγραμματίσει νέες διαδηλώσεις εναντίον του Νικολά Μαδούρο και παρότι οι διαμαρτυρίες έχουν στοιχίσει τη ζωή περίπου 30 ανθρώπων, εμφανίζεται διατεθειμένη να κλιμακώσει τον αγώνα της εναντίον της σοσιαλιστικής κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βασικό της αίτημα είναι η προκήρυξη πρόωρων εκλογών πριν τη λήξη της θητείας της τρέχουσας κυβέρνησης, τον Δεκέμβριο του 2018.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.