Ο πάπας Φραγκίσκος στέλνει μήνυμα στους γκρινιάρηδες – Η επιγραφή που κοσμεί την πόρτα του γραφείου του (φωτό)

Ο πάπας Φραγκίσκος στέλνει μήνυμα στους γκρινιάρηδες – Η επιγραφή που κοσμεί την πόρτα του γραφείου του (φωτό)

Ο πάπας Φραγκίσκος δεν αντέχει τη γκρίνια και το δείχνει με τον καλύτερο τρόπο.

Γραμμένο στα ιταλικά, το μήνυμα αναφέρει πως «οι παραβάτες πάσχουν από το σύνδρομο του να νιώθουν διαρκώς θύματα και από τον συνεπαγόμενο περιορισμό της αίσθησης του χιούμορ και της ικανότητας να λύνουν προβλήματα».

Φωτογραφία με την πινακίδα αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του Βατικανού και η ύπαρξή της επιβεβαιώθηκε από συντάκτη του Reuters που έχει δεσμούς με τον Πάπα.

«Η τιμωρία διπλασιάζεται αν η παράβαση γίνει παρουσία παιδιών. Για να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας, επικεντρωθείτε στις δυνατότητές σας και όχι στους περιορισμούς σας» προστίθεται και η επιγραφή καταλήγει: «Σταματήστε να παραπονιέστε και κάντε βήματα για να βελτιώσετε τη ζωή σας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιγραφή δόθηκε στον Πάπα από τον Ιταλό ψυχολόγο και συγγραφέα βιβλίων αυτοβοήθειας Salvo Noe και ο Ποντίφικας του είπε πως θα τη βάλει στο γραφείο του για αστείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.