ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Προσφορά 500 εκ. ευρώ για τα αεροσκάφη και το προσωπικό της Alitalia από την Lufthansa

Προσφορά 500 εκ. ευρώ για τα αεροσκάφη και το προσωπικό της Alitalia από την Lufthansa

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Lufthansa έχει προσφέρει 500 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τα αεροπλάνα, τις χρονοθυρίδες από-προσγείωσης και το ιπτάμενο προσωπικό της ιταλικής Alitalia, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Corriere della Sera.

Επικαλούμενη τρεις ανώνυμες πηγές, η εφημερίδα ανέφερε ότι η Lufthansa έχει ήδη προτείνει να μειωθεί στο μισό το προσωπικό των 12.000 εργαζομένων της Alitalia και να περικοπούν οι πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι η προσφορά πιθανόν να απορριφθεί από τους επιτρόπους που διοικούν τον αερομεταφορέα όσο βρίσκεται σε καθεστώς πώλησης. Η Lufthansa αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα.

Η προθεσμία για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών για την Alitalia εκπνέει σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδας. Ωστόσο, την Παρασκευή, η ιταλική κυβέρνηση παρέτεινε ως τις 30 Απριλίου την προθεσμία για την υποβολή βελτιωμένων προσφορών, που είχε αρχικά οριστεί για τις 5 Νοεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρώμη θέλει να πουλήσει το σύνολο της Alitalia σε ένα πακέτο και να αποφύγει το μοίρασμα των δραστηριοτήτων της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.