ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Cyprus Airways: Ένα όνομα με μεγάλη ιστορία

Cyprus Airways: Ένα όνομα με μεγάλη ιστορία

Η Cyprus Airways επιστρέφει στην Αθήνα και ξεκινά πτήσεις από Κύπρο προς Ελλάδα και Αθήνα, σηματοδοτώντας μια μεγάλη “επιστροφή” στην ελληνική αγορά.

Η νέα κυπριακή εταιρεία, που φέρει μια επωνυμία με ιδιαίτερο βάρος και ιστορία στον αεροπορικό χώρο, θα συνδέει την Λάρνακα με την Αθή-να, ξεκινώντας αρχικά με 2 πτήσεις την εβδομάδα από τις 29 Μαρτίου 2018 και 4 πτήσεις την εβδομάδα από 1η Ιουνίου 2018.

H Κική Χάιδα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Cyprus Airways, στην ειδική εκδήλωση που έγινε δήλωσε:

«Μετά από 8 μήνες επιτυχούς λειτουργίας, είμαστε ενθουσιασμένοι με την εισαγωγή του νέου δρομολογίου Αθήνα – Λάρνακα στο δίκτυό μας. Παρακολουθούμε συνεχώς το πτητικό μας πρόγραμμα και είμαστε σίγουροι ότι το νέο αυτό δρομολόγιο θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους Κύπριους ταξιδιώτες, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλει στην αύξηση των επιβατών από Ελλάδα που επισκέπτονται την Κύπρο.”

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, δήλωσε:

“Καλωσορίζουμε τη νέα Cyprus Airways στην Αθήνα! Η προσθήκη αυτή στο δίκτυο του αεροδρομίου μάς χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς ενισχύει ακόμη περισσότερο την ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της Κύπρου, με την οποία βέβαια μας ενώνουν ιδιαίτεροι δεσμοί. Ευχόμαστε στη νέα Cyprus καλή επιτυχία με πολλές και γεμάτες πτήσεις!»

Η τιμή του εισιτηρίου μετ’ επιστροφής από Αθήνα προς Λάρνακα ξεκινά από 97 ευρώ (μαζί με τους φόρους). Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέ-ντρου της Cyprus Airways στο +357 24000053 ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.

Σχετικά με την Cyprus Airways

Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 σε 4 προορισμούς.

Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με σύγχρονα αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής.

Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από αριστερά, η κ. Κική Χάιδα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Cyprus Airways, η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ και οι κυρίες Τζένη Βαλλιάνου και Φαίη Κιζγκάλα από το Airline Marketing του ΔΑΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.