ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου βρίσκεται στο Ντουμπάι και άνοιξε τις πόρτες του! (Φωτό, βίντεο)

Το ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου βρίσκεται στο Ντουμπάι και άνοιξε τις πόρτες του! (Φωτό, βίντεο)

Το Ντουμπάι ανακοίνωσε την έναρξη του νέου μεγαλύτερου ξενοδοχείου στον κόσμο.

Το λαμπερό, χρυσό Gevora Hotel με τους 75 ορόφους, διακρίνεται πάνω από τον ορίζοντα στο Ντουμπάι και φτάνει σε ύψος τα 356 μέτρα.

Ο νέος κάτοχος του ρεκόρ ξεπέρασε κατά μόλις ένα μέτρο τον προηγούμενο κάτοχο, το ξενοδοχείο JW Mariott Marquis του Ντουμπάι.

Οι πρώτοι επισκέπτες του Gevora αναμένονται τη Δευτέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα The National. Όπως αναφέρει, το ξενοδοχείο θα έχει 528 δωμάτια και βρίσκεται δίπλα στο Rose Rayhaan by Rotana, με ύψος 333 μέτρα, που ήταν στο παρελθόν κάτοχος του ίδιου τίτλου.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει τέσσερα εστιατόρια, μια ανοιχτή πισίνα, ένα πολυτελές spa, κέντρο ευεξίας και τζακούζι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το JW Marriott Marquis, το οποίο άνοιξε το 2013, μπορεί να υπερηφανεύεται για τα 9 εστιατόριά του, τα πέντε μπαρ, τις δύο αίθουσες χορού καθώς και για το σπα και το κέντρο ευεξίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.