Με έναν κωδικό οι πτήσεις της Sky Express και της Blue Air

Με έναν κωδικό οι πτήσεις της  Sky Express και της  Blue Air

Με τη συμφωνία αυτή, οι επιβάτες της Blue Air από την Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στα Ελληνικά νησιά με τη Sky Express και ταυτόχρονα οι επιβάτες από τα Ελληνικά νησιά θα μπορούν να κλείσουν το εισιτήριο τους στη Sky Express για να ταξιδέψουν προς τη Λάρνακα με τη Blue Air, μέσω Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Η συμφωνία αυτή αφορά τους προορισμούς Μύκονος, Σαντορίνη, Πάρος, Ηράκλειο, Ζάκυνθος, Σύρος, Νάξος, Μήλος, Σκιάθος, Ικαρία, Χίος, Κύθηρα, Κάρπαθος και Αστυπάλαια από Αθήνα και Σάμος, Χίος και Σκύρος από Θεσσαλονίκη.

Για τα οφέλη της συνεργασίας αυτής αναφέρθηκε ο Εμπορικός Διευθυντής της Sky Express, κ. Γιάννης Λυδάκης :

«Είναι μια συμφωνία που επεκτείνει ακόμα περισσότερο το δίκτυο μας και θα δώσει ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη των Ελληνικών νησιών που εξυπηρετούμε, καθώς συνδέει ιδιαίτερα δημοφιλείς προορισμούς, όπως είναι η Κύπρος και τα Ελληνικά νησιά»

Από την πλευρά του ο Εμπορικός Διευθυντής της Blue Air, κ. Tudor Constantinescu, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να επεκταθεί αυτή η συμφωνία ακόμα περισσότερο προκειμένου να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην Ελληνική αγορά μέσω της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Sky Express και να καλωσορίσουμε τους επιβάτες της στις πτήσεις μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.