ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

17 νέες συνδέσεις από την Αθήνα ανακοίνωσε η Ryanair

17 νέες  συνδέσεις από την Αθήνα ανακοίνωσε η Ryanair

Άλλες 17 πτήσεις ανακοίνωσε η Raynair από Αθήνα μέσω του αεροδρομίου Μπεργκάμο στο Μιλάνο. Και ταυτόχρονα ανακοίνωσε εκπτώσεις σε όσους ταξίδια από τον Σεπτέμβριο έως το Νοέμβριο.

Την ανακοίνωση η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους την έκανε χθες μέσω του David O’Brien, Chief Commercial Officer της Ryanair. Οι 17 νέες συνδέσεις από Αθήνα προς Ιταλία και Ισπανία μέσω Μιλάνο Μπέργκαμο, δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να κάνουν κρατήσεις για συνδεόμενες πτήσεις με τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη.

Οι συνδέσεις μέσω Μιλάνο Μπέργκαμο προς/από Αθήνα είναι τα αεροδρόμια Αλικάντε, Βαλένθια, Βαρκελώνη, Ίμπιζα, Κάλιαρι, Κατάνια, Λαμέτζια, Λανθαρότε, Μαδρίτη, Μάλαγα, Μπάρι, Μπρίντιζι, Νάπολη, Παλέρμο, Πεσκάρα, Σαραγόζα και Τράπανι .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο David O’Brien, Chief Commercial Officer ανακοίνωσε ακόμη 20% έκπτωση σε όλα τα δρομολόγια από/προς Αθήνα, για πτήσεις από τον Σεπτέμβριο ως τον Νοέμβριο. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τα μεσάνυχτα σήμερα (Παρασκευή, 23 Ιουνίου).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.