ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δύο νέα δρομολόγια της Sky Express για το χειμώνα (φωτό)

Δύο νέα δρομολόγια της Sky Express για το χειμώνα (φωτό)

Η Sky Express ανακοίνωσε το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων για το διάστημα 1 Νοεμβρίου – 31 Μαρτίου, αυξάνοντας τις πτήσεις και τους προορισμούς που θα εξυπηρετεί!

Η εταιρεία που προσφέρει στην τιμή του εισιτηρίου δωρεάν αποσκευή και χειραποσκευή, είσοδο στα VIP Lounges από το πρώτο ταξίδι και εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης (in-flight service), συνεχίζει να μεγαλώνει και να επεκτείνεται, αυξάνοντας τις πτήσεις της κατά 63% σε σχέση με πέρυσι. Πρόσθεσε δύο νέα δρομολόγια, τα Αθήνα-Κέρκυρα και Αθήνα-Κως.

Αυτό το χειμώνα η Sky Express, για την οποία η καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αποτελεί πρωταρχικό μέλημα, μπαίνει σε δύο ακόμα ανταγωνιστικά δρομολόγια, το Αθήνα-Κέρκυρα και το Αθήνα-Κως, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, αφού τα εισιτήρια ξεκινούν από 18,27€ τελική τιμή για το Κέρκυρα-Αθήνα και 25,62€ τελική τιμή για το Κως-Αθήνα! Το Αθήνα-Κως θα εξυπηρετείται κάθε μέρα με ένα δρομολόγιο και δύο κάθε Παρασκευή, ενώ για το Αθήνα-Κέρκυρα θα υπάρχουν δύο πτήσεις κάθε μέρα!

Ταυτόχρονα, η Sky Express στο χειμερινό πρόγραμμα αυξάνει τη συχνότητα των δρομολογίων για το Αθήνα-Ηράκλειο σε τρεις πτήσεις την ημέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή και δύο το Σάββατο και την Κυριακή. Για την περίοδο 1 Νοεμβρίου 2017 – 31 Μαρτίου 2018 αυξάνει τις εβδομαδιαίες πτήσεις και στα δρομολόγια Αθήνα-Ζάκυνθος, Αθήνα-Πάρος, Αθήνα-Ικαρία και Αθήνα-Σκιάθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να δείτε αναλυτικά το χειμωνιάτικο πρόγραμμα, μπείτε στο www.skyexpress.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.