Ζάκυνθος: Πραγματοποιήθηκε η πτηση της EasyJet… δύο μερες μετά

Ζάκυνθος: Πραγματοποιήθηκε η πτηση της EasyJet… δύο μερες μετά

Έληξε τελικά η περιπέτεια για τους επιβάτες της πτήσης EZY9746 της αεροπορικής εταιρείας EasyJet, που ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν την περασμένη Κυριακή από τη Ζάκυνθο στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ στο Λονδίνο και λόγω μηχανικής βλάβης, το αεροσκάφος έμεινε ακινητοποιημένο στο διεθνές αεροδρόμιο του νησιού.

Η ταλαιπωρία για τους επιβάτες άρχισε την Κυριακή το μεσημέρι, όταν τεχνικό πρόβλημα που εντοπίστηκε λίγο λεπτά πριν από την αναχώρηση του αεροπλάνου, αποδείχθηκε πως δεν μπορούσε να διορθωθεί στο αεροδρόμιο του νησιού.

Έτσι, χθες το πρωί έφτασε στη Ζάκυνθο τεχνικός της αεροπορικής εταιρείας από την Ιταλία, και έπειτα από έλεγχο που έκανε στο αεροσκάφος, έκρινε ότι ήταν ακατάλληλο για πτήση – και έτσι η εταιρεία θα έπρεπε να στείλει νέο αεροσκάφος για να μεταφέρει τους επιβάτες της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρκετοί από τους επιβάτες επέλεξαν να αγοράσουν νέα εισιτήρια με άλλες αεροπορικές εταιρείες, ώστε να ταξιδέψουν προς το Λονδίνο, ενώ οι υπόλοιποι περίμεναν υπομονετικά μέχρι αργά σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο, ώστε να ταξιδέψουν στην αγγλική πρωτεύουσα με την ΕasyJet.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.