Η AEGEAN για 5η συνεχή φέρνει φοιτητές πιο κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα

Η AEGEAN για 5η συνεχή φέρνει φοιτητές πιο κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα

Και τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2017 – 2018 και για 5η συνεχή χρονιά, η ΑEGEAN παραμένει στο πλευρό των νέων και της ελληνικής οικογένειας και υλοποιεί το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους», το οποίο εγκαινιάστηκε κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2013 – 2014.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία απευθύνεται σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές, που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και αντιμετωπίζουν την ανάγκη μετακίνησης.

Για τη νέα χρονιά, επιπλέον 250 πρωτοετείς φοιτητές θα λάβουν δωρεάν από την AEGEAN και την OLYMPIC AIR, 8 εισιτήρια (μονής διαδρομής) ανά έτος, για όλη την τετραετή, πενταετή ή εξαετή διάρκεια των σπουδών τους. Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοβουλία αυτή αφορά σε 100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται σε προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών: (Νάξος, Μήλος, Ζάκυνθος, Λέρος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Σκύρος, Σητεία, Χίος*, Σάμος*, Καλαμάτα*, Καστελόριζο**) και σε 150 νεοεισαχθέντες φοιτητές από την υπόλοιπη Ελλάδα.

*Αφορά σε δρομολόγιο προς και από Θεσσαλονίκη

**Μέσω συνδεδεμένου δρομολογίου: Καστελόριζο μέσω Ρόδου

Ήδη από το 2013 που ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος, συνολικά μέχρι σήμερα 1.000 φοιτητές (250 νεοεισαχθέντες ανά έτος 2013, 2014, 2015 και 2016) ωφελούνται από το πρόγραμμα «Κοντά στους Νέους», λαμβάνοντας από την AEGEAN και την OLYMPIC AIR αεροπορικά εισιτήρια, τα οποία προσφέρονται 100% δωρεάν, χωρίς καμία επιβάρυνση, καθώς η εταιρεία καλύπτει τόσο τους ναύλους όσο και τους φόρους αεροδρομίων.

Σημειώνεται ότι τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά, καθώς η AEGEAN στοχεύει να στηρίξει τους νέους φοιτητές και να βοηθήσει στην ελάφρυνση των οικονομικών υποχρεώσεων της ελληνικής οικογένειας σε ολόκληρη τη χώρα.

Η συνέχιση του Προγράμματος Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους», για 5η διαδοχική ακαδημαϊκή χρονιά, επιβεβαιώνει τη σαφή δέσμευση της εταιρείας να παραμένει -σε κάθε περίσταση- δίπλα στην ελληνική οικογένεια, συνεισφέροντας σε κάθε δυνατή ευκαιρία, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Οι πρωτοετείς της ακαδημαϊκής χρονιάς 2017 – 2018 θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο www.kontastousneous.gr έως και τις 3 Νοεμβρίου 2017 στις 23:59.

Εφέτος συμπληρώνονται 5 χρόνια υλοποίησης του προγράμματος και οι πρώτοι δικαιούχοι από την ακαδημαϊκή χρονιά 2013 – 2014 με τετραετή φοίτηση ολοκληρώνουν τις σπουδές τους. Για όλους όσους ξεκίνησαν μαζί μας πριν μερικά χρόνια το ταξίδι της ακαδημαϊκής ζωής τους και που το 2017 είναι τελειόφοιτοι, η AEGEAN θέλει να συνεχίσει να είναι κοντά τους μέσω του προγράμματος πιστότητας Miles+Bonus.

Έτσι, οι τελειόφοιτοι του προγράμματος «Κοντά στους Νέους» εφόσον επιθυμούν να εγγραφούν στο Miles+Bonus μέχρι τις 15/12/2017, θα ενταχθούν στο πρόγραμμα ως Blue μέλη και ο λογαριασμός τους θα πιστωθεί με 10.000 μίλια, τα οποία θα μπορούν να εξαργυρώσουν με αεροπορικά εισιτήρια.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα επισκεφθείτε το www.kontastousneous.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.