ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στα μέσα Ιανουαρίου 18 ξεκινάει η νέα πολιτική της Ryanair για τις αποσκευές

Στα μέσα Ιανουαρίου 18 ξεκινάει η νέα πολιτική της Ryanair για τις αποσκευές

Στις 24 Οκτωβρίου η Ryanair, επιβεβαίωσε ότι θα καθυστερήσει τη νέα πολιτική αποσκευών της μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2018 προκειμένου επιτρέψει στους επιβάτες της να προσαρμοστούν με τις αλλαγές, ειδικότερα κατά τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Η νέα πολιτική αποσκευών της Ryanair περιλαμβάνει μείωση στις χρεώσεις των παραδοτέων αποσκευών ( από 35€ σε 25€) για να ενθαρρύνει περισσότερους επιβάτες να παραδίδουν την αποσκευή τους για μεταφορά στο χώρο φύλαξης αποσκευών του αεροσκάφους και να μειώσει τον αριθμό των χειραποσκευών.

Η Ryanair έχει ανακοινώσει τις παρακάτω αλλαγές στην πολιτική αποσκευών σε όλες τις πτήσεις της:

Από 6 Σεπτεμβρίου 2017:

• Η τιμή για κάθε παραδοτέα αποσκευή μειώθηκε από 35€ σε 25€

• Το όριο αποσκευών αυξήθηκε από 15 κιλά σε 20 κιλά για όλες τις αποσκευές

Από 15 Ιανουαρίου 2018:

• Μόνο οι επιβάτες με προτεραιότητα επιβίβασης (συμπεριλαμβανομένων των Plus, Flexi Plus & Family Plus) θα μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα του αεροσκάφους*

• Οι υπόλοιποι επιβάτες (χωρίς προτεραιότητα επιβίβασης) θα μπορούν να μεταφέρουν τη μικρότερη χειραποσκευή τους (τσάντα χειρός) στην καμπίνα του αεροσκάφους, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) χειραποσκευή θα πρέπει να παραδίδεται στην πύλη και να τοποθετείται (χωρίς χρέωση) στο χώρο φύλαξης αποσκευών του αεροσκάφους.

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε: «Θα καθυστερήσουμε την έναρξη της νέας πολιτικής αποσκευών μέχρι της 15 Ιανουαρίου 2018, για να επιτρέψουμε στους επιβάτες μας να εξοικειωθούν με τις αλλαγές.»

Η πρώτη φάση της νέας πολιτικής αποσκευών έχει ήδη ξεκινήσει και προσφέρει στους επιβάτες μας μειωμένες χρεώσεις αποσκευών και 33% αύξηση στο όριο μεγέθους αποσκευών. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να υπάρχουν λιγότεροι επιβάτες με 2 χειραποσκευές στις πύλες επιβίβασης, το οποίο προκαλεί καθυστερήσεις πτήσεων.

Ο Kenny Jacobs συμπλήρωσε: «Η νέα πολιτική αποσκευών θα είναι σε ισχύ από τις 15 Ιανουαρίου 2018, και ελπίζουμε οι επιβάτες μας να απολαύσουν τα προνόμια της απλοποιημένης αυτής πολιτικής.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν στη σειρά υπάρχει αντί 5 ευρώ η προτεραιότητα επιβίβασης. Αυτό μπορεί να αποκτηθεί κατά τη διάρκεια έκδοσης του εισιτηρίου. Μπορεί κάποιος αντί 6 ευρώ να αποκτήσει το προνόμιο της προτεραιότητας μέχρι και μία ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.