ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Air Mediterranean ξεκινάει σήμερα τις πρώτες πτήσεις από το Αεροδρόμιο της Αθήνας

Η Air Mediterranean ξεκινάει σήμερα τις πρώτες πτήσεις από το Αεροδρόμιο της Αθήνας

Το Φουαγιέ του θεάτρου «Παλλάς» στην Αθήνα γέμισε από διασημότητες που είχαν προσκληθεί από την νέα ελληνική αεροπορική εταιρεία Air Mediterranean. Μια ελληνική αεροπορική εταιρεία με έδρα στην Αθήνα. Οι πτήσεις της ξεκινούν σήμερα (Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017).

Τα αεροπλάνα της εταιρείας θα πετούν σε έξι προορισμούς: Λονδίνο, Στοκχόλμη, Χαρτούμ, Τζέντα, Καζαμπλάνκα και Βαγδάτη. Στην εκδήλωση που έγινε στο θέατρο «Παλλάς» σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ανακοινώθηκαν τόσο τα πτητικά σχέδια της εταιρίας όσο και τα επιχειρηματικά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πρόσωπα από τον πολιτικό χώρο, μέλη της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, εκπρόσωποι του Διπλωματικού χώρου, εκπρόσωποι μεγάλων αεροπορικών εταιρειών, μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό και διάσημοι Έλληνες προσκεκλημένοι.

Τον Αγιασμό έκανε η Αυτού Μακαριότης ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β’ ο οποίος ευχήθηκε ασφαλείς και καλές πτήσεις για την Air Mediterranean.

(Από αριστερά η κυρία Nada Hallak, ο πρόεδρος της εταιρίας Andrew Hallak, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Παναγιώτης Κουρουπλής, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Αφρικής Θεόδωρος, ο κ. George Hallak και ο CEO της Medieterranean Air Fadi Hallak)

Από την εκδήλωση έλλειπε –λόγω ειδικών θεμάτων στο υπουργείου της- η αρμόδια υπουργός Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά. Αντί αυτής παραβρέθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος αναφέρθηκε στις επενδυτικές ευκαιρίες της νέας εταιρίας στη χώρα μας.

Ο Chairman της Air Mediterranean, κ. Ανδρέας Χάλλακ, αναφέρθηκε στη στρατηγική επιλογή να δημιουργήσει η εταιρεία βάση στην Ελλάδα, επισημαίνοντας:

«Όταν με ρωτάνε γιατί (Ελλάδα), το αρχικό μου ένστικτο είναι να τους δείξω τον όμορφο καιρό και τα απίστευτα τοπία της χώρας. Στην πραγματικότητα όμως, η Ελλάδα προσφέρει πολλά σε μια εταιρεία με το όραμα της Air Mediterranean… μια στρατηγικά κομβική θέση στην Ευρώπη.»

(Από αριστερά ο κ. Gatt, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο πρόεδρος της αεροπορικής εταιρίας Andrew Hallak, η διευθύντρια Επικοινωνίας από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου και ο George Hallak ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρίας)

Ο ευγενέστατος και πάντα χαμογελαστός κ. Ανδρέας Χάλλακ ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στους υπάλληλους και τους συνεργάτες της εταιρείας.

(Από αριστερά η κυρία Nada Hallak, ο πρόεδρος της εταιρίας Andrew Hallak, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Παναγιώτης Κουρουπλής, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Αφρικής Θεόδωρος, ο κ. George Hallak και ο CEO της Medieterranean Air Fadi Hallak)

(Από αριστερά ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Αφρικής Θεόδωρος, ο Roger Gatt, εμπορικός διευθυντής της Medieterranean Air και ο CEO της Medieterranean Air Fadi Hallak)

(Από αριστερά ο κ. Roger Gatt εμπορικός διευθυντής , η κ.Έ. Παπαρίζου και ο Πρόεδρος της αεροπορικής εταιρίας κ. Andrew Hallak)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις και τους προορισμούς της Air Mediterranean (τα γραφεία της είναι στη Λεωφ. Βουλιαγμένης 140, στη Γλυφάδα- τηλ 210 8947373) μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.air-mediterranean.com.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.