ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνεργασία της RYANAIR με την CORAS

Συνεργασία της RYANAIR με την CORAS

Η Ryanair, λάνσαρε χθες (9 Νοεμβρίου), σε συνεργασία με τη Coras, το Ryanair Tickets, προσφέροντας εισιτήρια για θέατρο, συναυλίες και αθλητικά γεγονότα σε όλη την Ευρώπη στο Ryanair.com.

Οι 129 εκατομμύρια επιβάτες της Ryanair τώρα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για τα μεγαλύτερα show στο West End του Λονδίνου, μέσω του Ryanair Tickets (https://tickets.ryanair.com/) και μέσω της σελίδας Active Trip, χρησιμοποιώντας τις ημερομηνίες και τον προορισμό του ταξιδιού τους.

Η live μουσική του Ryanair Tickets ξεκινάει με το πλέον αναγνωρισμένο ‘Live at Chelsea’, το όποιο θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από σήμερα, με περισσότερα εισιτήρια για θέατρο, live μουσική και αθλητικά θεάματα να ακολουθούν σύντομα.

Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια σε 7 γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά και Πολωνικά) και τρία νομίσματα (Ευρώ, Στερλίνες και Ζλότι) με περισσότερα να ακολουθούν.

Αυτές είναι οι τελευταίες ψηφιακές καινοτομίες της Ryanair στα πλαίσια του 4ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better” το οποίο περιλαμβάνει επίσης τη best-in-class εξατομικευμένη ιστοσελίδα μας, τη νέα ιστοσελίδα για το Ryanair Rooms, το Apple Pay integration, τις πτήσεις long haul της Air Europa οι οποίες είναι διαθέσιμες προς πώληση στο Ryanair.com και τη νέα συνεργασία με το Erasmus Student Network.

Ο Mark McLaughlin, CEO της Coras δήλωσε: «Τα σχέδια ενός ταξιδιού μπορούν να ξεκινήσουν με την αγορά ενός εισιτηρίου για κάποιο event, είτε είναι για ποδοσφαιρικό αγώνα Premiership, είτε για κάποιον αγαπημένο καλλιτέχνη. Το Ryanair Tickets προσφέρει στους πελάτες μια άνετη και εξατομικευμένη εμπειρία για να έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν εισιτήρια για τα καλύτερα event σε όλη την Ευρώπη.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.