ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Από σήμερα ξεκινάει η νέα πολιτική της RYANAIR

Από σήμερα ξεκινάει η νέα πολιτική της RYANAIR

Από σήμερα 15 Ιανουαρίου η Ryanair, εφαρμόζει τη νέα πολιτική αποσκευών. Μόνο οι επιβάτες με προτεραιότητα επιβίβασης (συμπεριλαμβανομένων των Plus, Flexi Plus & Family Plus) θα μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Οι υπόλοιποι επιβάτες (χωρίς προτεραιότητα επιβίβασης) θα μπορούν να μεταφέρουν τη μικρότερη χειραποσκευή τους (τσάντα χειρός) στην καμπίνα του αεροσκάφους, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) χειραποσκευή θα πρέπει να παραδίδεται στην πύλη και να τοποθετείται (χωρίς χρέωση) στο χώρο φύλαξης αποσκευών.

Η νέα κάρτα επιβίβασης έχει σχεδιαστεί ξανά ώστε να είναι σαφές το κατά πόσο οι επιβάτες θα πρέπει να αναμένουν στην σειρά με προτεραιότητα επιβίβασης ή όχι.

Νέα σήμανση και τρόποι ελέγχου του μεγέθους των αποσκευών έχουν εγκατασταθεί στην πύλη όλων των αεροδρομίων μας που δραστηριοποιείται η Ryanair.

Από σήμερα η υπηρεσία Προτεραιότητας Επιβίβασης (δύο χειραποσκευές) θα είναι διαθέσιμη για αγορά έως και 30 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα αναχώρησης στην εφαρμογή της Ryanair.

Ακόμη από σήμερα ισχύει μειωμένο κόστος για παραδοτέες αποσκευές (και μεγαλύτερο όριο βάρους) ώστε περισσότεροι επιβάτες να παραδίδουν τη χειραποσκευή τους στο χώρο φύλαξης αποσκευών και λιγότεροι να επιβιβάζονται με δύο χειραποσκευές.

Από το Σεπτέμβριο:

• Το όριο αποσκευών αυξήθηκε από 15 κιλά σε 20 κιλά για όλες τις αποσκευές.

• Η τιμή για κάθε παραδοτέα αποσκευή μειώθηκε από 35€ σε 25€ για κάθε παραδοτέα αποσκευή των 20 κιλών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.