ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποκλειστικά από τη Sky Express τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη–Κέρκυρα και Αθήνα–Κάλυμνος!

Αποκλειστικά από τη Sky Express τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη–Κέρκυρα και Αθήνα–Κάλυμνος!

Από σήμερα, Πέμπτη 12 Απριλίου 2018, το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα θα εξυπηρετείται αποκλειστικά από τη Sky Express, η οποία θα συνεχίσει να εξυπηρετεί σε αποκλειστικότητα και το δρομολόγιο Αθήνα-Κάλυμνος!

Αναλυτικότερα, το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα θα εξυπηρετείται αποκλειστικά από τη Sky Express μέχρι 31 Μαρτίου 2021 ενώ το Αθήνα-Κάλυμνος μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι πτήσεις για το δρομολόγιο Αθήνα-Κάλυμνος εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο ενώ από τον Ιούνιο οι πτήσεις θα είναι καθημερινές, εκτός Κυριακής. Αντίστοιχα, οι πτήσεις για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα θα εκτελούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Αποκλειστικά και μόνο γι’ αυτήν την εβδομάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, τα δρομολόγια θα εκτελεστούν Παρασκευή και Κυριακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες! Μπείτε τώρα στο www.skyexpress.gr και κλείστε το εισιτήριό σας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.