Tουρίστες σε πτήση της Thomas Cook από τη Ζάκυνθο έμειναν για 3 ώρες εγκλωβισμένοι στο αεροσκάφος (βίντεο)

Tουρίστες σε πτήση της Thomas Cook από τη Ζάκυνθο έμειναν για 3 ώρες εγκλωβισμένοι στο αεροσκάφος (βίντεο)

Μια απίστευτη ταλαιπωρία που περιέλαμβανε λιποθυμίες, εμετούς, κρίσεις πανικού και υπερβολική ζέστη έζησαν την Κυριακή οι 214 επιβάτες πτήσης της Thomas Cook από τη Ζάκυνθο.

Ενώ η πτήση με προορισμό το αεροδρόμιο του Στάνστεντ ήταν προγραμματισμένη να απογειωθεί στις 2 μετά το μεσημέρι, το αεροπλάνο παρουσίασε κάποια βλάβη με αποτέλεσμα οι επιβάτες να υποχρεωθούν να μείνουν για 3 ώρες μέσα στο αεροσκάφος χωρίς air condition σε συνθήκες αφόρητης ζέστης καθώς η θερμοκρασία έφτασε μέχρι και τους 48 βαθμούς Κελσίου.

Οι εικόνες που κατέγραψαν οι επιβάτες μέσα από το αεροσκάφος είναι ενδεικτικές της κατάστασης που βίωσαν. Αρκετοί έχουν ανοίξει τις μπλούζες τους προκειμένου να δροσιστούν με άλλους να ψάχνουν απεγνωσμένα κάποια άλλη λύση.

Όπως καταγγέλλουν παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις στο πλήρωμα, οι απαντήσεις που έπαιρναν ήταν της λογικής ότι σε λίγα λεπτά απογειωνόμαστε.

Τελικά μετά από τρεις ώρες δόθηκε το «πράσινο φως» να αποβιβαστούν καθώς διαπιστώθηκε ότι η πτήση δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Μετά την εξέλιξη αυτή ακολούθησε δεύτερος γύρος ταλαιπωρίας με αρκετούς επιβάτες να καταγγέλλουν ότι τα ξενοδοχεία στα οποία τους μετέφεραν ήταν σε άθλια κατάσταση ενώ φαγητό τους χορηγήθηκε μετά τις 9 το βράδυ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun η Thomas Cook, η οποία τελικά πραγματοποίησε την πτήση το πρωί της Δευτέρας. ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία αναγνωρίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε επιτρέψει νωρίτερα την αποβίβαση των επιβατών από το αεροσκάφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.