ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Οδύσσεια» στον αέρα για 140 επιβάτες με προορισμό τη Σκιάθο

«Οδύσσεια» στον αέρα για 140 επιβάτες με προορισμό τη Σκιάθο

Μία μικρή περιπέτεια στον αέρα βίωσαν 140 Σουηδοί που ταξίδεψαν από το Γκέτεμποργκ στη Σκιάθο.

Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο επρόκειτο να προσγειωθεί στο νησί το περασμένο Σάββατο (7/7), αλλά η καταιγίδα που έπληξε το νησί, δεν επέτρεψε για λόγους ασφαλείας το αεροπλάνο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».

Αστραπές και κεραυνοί έσκιζαν τον ουρανό στα δύο ενώ η έντονη βροχή έκανε τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα για τον πιλότο, ο οποίος έπρεπε να επικοινωνήσει με τον πύργο έλεγχου, ώστε να συνεννοηθεί για το αν θα προσγειωθεί ή όχι.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, αφού ο πιλότος ακολούθησε το πρωτόκολλο για παρόμοια περιστατικά, ενημέρωσε τους επιβάτες ότι δεν θα προσγειωθεί και πως θα κάνει υποχρεωτική στροφή για την Αθήνα. «Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Λόγω της άσχημης κακοκαιρίας θα προσγειωθούμε τελικά στον αερολιμένα Αθηνών» ενημέρωσε η αεροσυνοδός τους επιβάτες της πτήσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πράγματι το αεροσκάφος, προσγειώθηκε στον αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα, ενώ οι επιβάτες έφτασαν τελικά στο νησί την επόμενη μέρα μετά από ταλαιπωρία 10 ωρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.