ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρόδος: Εικόνες ντροπής σήμερα στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» (βίντεο)

Ρόδος: Εικόνες ντροπής σήμερα στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» (βίντεο)

Εικόνες ντροπής που δυσφημούν τη Ρόδο, ως δημοφιλή τουριστικό προορισμό, αντίκρισαν οι τουρίστες στην είσοδο του αεροδρομίου της Ρόδου με τους σωρούς από σκουπίδια.

Η ιστοσελίδα 12vima.gr κατέγραψε τις εικόνες ντροπής στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Στον χώρο του πάρκινγκ στην είσοδο του αεροδρομίου οι κάδοι ήταν ξεχειλισμένοι και δίπλα τους σωροί από σκουπίδια. Οι εικόνες αυτές δυσφημούν το νησί μας αλλά και οι σωροί από τα πεταμένα σκουπίδια αποτελούν εστία μόλυνσης ,όταν μάλιστα στη Ρόδο αυτές τις ημέρες επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες με τον υδράργυρο να αγγίζει και τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Είναι αδιανόητο τον μήνα Ιούλιο που οι αφίξεις ξένων τουριστών στο νησί μας να βρίσκονται στο ζενίθ του, το αεροδρόμιο , μια από τις βασικές πύλες εισόδου της Ρόδου που καθημερινά διακινούνται χιλιάδες τουρίστες να παρουσιάζει την εικόνα ενός σκουπιδότοπου.

Αν την ευθύνη αποκομιδής των απορριμμάτων από το αεροδρόμιο της Ρόδο , έχει ακόμη η διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου και η Fraport εκπληρώνει τις οικονομικές υποχρεώσεις της , τότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτές τις εικόνες που θυμίζουν τριτοκοσμικές χώρες.

Να σημειωθεί ,πως ορισμένοι τουρίστες έσπευσαν να φωτογραφίσουν τους σωρούς από σκουπίδια στο αεροδρόμιο της Ρόδου που μετά από τη παραχώρηση της εκμετάλλευση τους στην Fraport και τα έσοδα που εισπράττει ετησίως έπρεπε να αποτελεί στολίδι για το νησί μας και όχι χώρο δυσφήμισης του και, αντικείμενο αρνητικό σχολίων που έχουν αντίκτυπο στην εικόνα του ως τουριστικού προορισμού που είναι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.