ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αισιόδοξα τα μηνύματα από την Αμερικανική αγορά για τα νησιά μας

Αισιόδοξα τα μηνύματα από την Αμερικανική αγορά για τα νησιά μας

Η διευθύντρια του ΕΟΤ Αμερικής και Καναδά, κα Γρηγορία Καματερού βρέθηκε στο νησί της Μυκόνου, όπου σε συνάντησή της με τον κ. Κώστα Σκαγιά*, τόνισε πώς τα μηνύματα από την Αμερικανική αγορά για τα νησιά μας είναι άκρως αισιόδοξα.

«Η Ελλάδα απολαμβάνει από την Αμερική διψήφια αύξηση το 2017 για τέταρτη συνεχή χρονιά αποτέλεσμα των δομημένων δράσεων δημοσίων σχέσεων και διαφήμισης του Γραφείου ΕΟΤ Αμερικής καθώς και της δυναμικής συμμετοχής μας είτε σε μεγάλες ή εξειδικευμένες Τουριστικές Εκθέσεις ανά την Αμερικανική Ήπειρο αλλά και των ταξιδιών εξομοίωσης δημοσιογράφων που για Τρίτη συνεχόμενη χρόνια το Γραφείο ΕΟΤ Αμερικής πραγματοποιεί με Αμερικανούς δημοσιογράφους στην Ελλάδα.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Ο Κώστας Σκαγιάς είναι υπεύθυνος για την παγκόσμια τουριστική προβολή της Μυκόνου μέσω της εταιρείας συμβούλων τουρισμού του Δήμου Μυκόνου, MTC Group Tourism Consulting και αντιπρόσωπος του τουρισμού των Κυκλάδων στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.