Λήμνος: «Εκτόξευση» της επισκεψιμότητας στο νησί τους καλοκαιρινούς μήνες

Λήμνος: «Εκτόξευση» της επισκεψιμότητας στο νησί τους καλοκαιρινούς μήνες

Το διάστημα των καλοκαιρινών μηνών Ιουνίου έως και Αυγούστου 2017 η προσέλευση επισκεπτών στην Λήμνο «εκτοξεύθηκε».

Τους τρεις αυτούς μήνες, και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμεναρχείου Λήμνου, αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου Μύρινας, συνολικά 3,2 φορές ο πληθυσμός του νησιού (16.992 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2011) και συγκεκριμένα 54.093 επιβάτες. Αριθμός αυξημένος κατά 13% σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2016.

Σημειώνεται, επίσης, ότι τον Αύγουστο στη Μύρινα αποβιβάστηκαν 24.022 επιβάτες και πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμός αφίξεων ανά μήνα που καταγράφεται στη Λήμνο από το 2011 έως σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.