ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Νούμερο ένα» τουριστικός προορισμός η Ελλάδα για τους Πολωνούς

«Νούμερο ένα» τουριστικός προορισμός η Ελλάδα για τους Πολωνούς

Απ’ότι φαίνεται ο ήλιος της Ελλάδας μάγεψε και τους Πολωνούς καθώς βρίσκεται στο «νούμερο ένα» με μερίδιο αγοράς 35%…

Οι ομορφιές της Ελλάδας έχουν σαγηνεύσει λίγο πολύ όλο τον κόσμο και αυτό φαίνεται μέσα από τα απανωτά ρεκόρ στην προσέλευση τουριστών. Η Ελλάδα λοιπόν, πρωταγωνιστεί και στην αγορά της Πολωνίας τη φετινή τουριστική χρονιά, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρίας North Events, που διοργανώνει την τουριστική έκθεση Grecka Panorama, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως τονίζει η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας, για την περίοδο 28 Απριλίου 2017 έως και 31 Αυγούστου 2017, οι κρατήσεις για την Ελλάδα αναδεικνύουν και πάλι την χώρα μας σε «νούμερο ένα» προορισμό των Πολωνών, με μερίδιο αγοράς 35%. Ακολουθούν η Βουλγαρία (με 14,3%) και η Ισπανία (με 13,7%). Όπως σημειώνεται, το φετινό ποσοστό αύξησης για την Ελλάδα ανέρχεται στο 19%.

Ειδικότερα, οι σημαντικότεροι ελληνικοί προορισμοί που ξεχωρίζουν και κρατούν σταθερά τις πρώτες θέσεις είναι η Κρήτη, η Ρόδος, η Ζάκυνθος, η Κέρκυρα και η Κως. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι οι Πολωνοί επισκέπτες φέτος δαπάνησαν 10% περισσότερα χρήματα για τις διακοπές τους στην Ελλάδα, έναντι της Βουλγαρίας και της Ισπανίας όπου η αύξηση κυμάνθηκε μόλις στο 3%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η 3η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα Grecka Panorama διοργανώνονται και φέτος στο μεγάλο εθνικό στάδιο της Πολωνίας, PGE Narodowy, στις 2-3 Δεκεμβρίου 2017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.