ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ήπειρος: Περισσότεροι τουρίστες και πιο εύκολη πρόσβαση λόγω των νέων δρόμων

Ήπειρος: Περισσότεροι τουρίστες και πιο εύκολη πρόσβαση λόγω των νέων δρόμων

Πιο ασφαλής και πιο άνετη, έχει γίνει η διαδρομή προς την Ήπειρο, λόγω των νέων αυτοκινητοδρόμων. Αυτό βοηθάει την περιοχή να προσελκύσει περισσότερους «τουρίστες» για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Αιμοδότης» για την οικονομία της Ηπείρου είναι ο τουρισμός και αυτό εξηγεί την αγωνία με την οποία αυτοδιοικητικοί φορείς και επαγγελματίες του κλάδου ανέμεναν να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα κατά την φετινή Χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Τελικά την αγωνία διαδέχεται η ανακούφιση καθώς οι πληρότητες στα καταλύματα ενόψει γιορτών εμφανίζονται άκρως ικανοποιητικές, με τα Γιάνεννα αλλά και τους δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς της Ηπείρου να αναμένουν πλήθος επισκεπτών το επόμενο διάστημα!
Μιλώντας χθες στον Π.Λ.» με αφορμή την έναρξη της γιορτινής περιόδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, αρμόδιος για θέματα Τουρισμού, υπογράμμισε πως ο τόπος μας έχει τόσες ομορφιές, που μπορεί να αποτελέσει προορισμό και για τις τέσσερις εποχές, κάτι εξάλλου που αποτελεί και επιδίωξη της Περιφέρειας Ηπείρου. Αισιόδοξοι για την τουριστική κίνηση στις γιορτές εμφανίζονται επίσης οι Δήμαρχοι Μετσόβου Κώστας Τζαφέας και Ζαγορίου Βασίλης Σπύρου.
Επέστρεψαν τα χαμόγελα

Πληρότητες που αγγίζουν ήδη το 90% καταγράφουν τα ξενοδοχειακά καταλύματα στα Γιάννενα αλλά και στα ορεινά θέρετρα του Νομού, καθώς και στους γειτονικούς Νομούς της Ηπείρου. Τα ποσοστά αυτά αποτελούν ένα θετικό προμήνυμα για τα Χριστούγεννα που επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των ντόπιων επαγγελματιών του τουρισμού, οι οποίοι προσδοκούν πως, μετά από μία δύσκολη φθινοπωρινή περίοδο, θα πάρουν «ανάσα» στις γιορτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, είναι γεγονός ότι και οι νέοι αυτοκινητόδρομοι βοηθούν στην αύξηση των επισκεπτών της Ηπείρου για τα Χριστούγεννα, καθώς η πρόσβαση στην περιοχή μας έχει γίνει πλέον πολύ πιο άνετη και ασφαλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.