ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τι αλλάζει με τις βαλίτσες για τις πτήσεις της Ryanair- Τι πρέπει να ξέρετε

Τι αλλάζει με τις βαλίτσες για τις πτήσεις της Ryanair- Τι πρέπει να ξέρετε

Σε ένα μήνα θα τεθεί σε εφαρμογή η νέα πολιτική αποσκευών για την Ryanair.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 15 Ιανουαρίου του 2018:

• Μόνο οι επιβάτες με Προτεραιότητα Επιβίβασης (συμπεριλαμβανομένων των επιβατών με ναύλους Plus, Flexi Plus & Family Plus) θα έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα.

• Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες (χωρίς προτεραιότητα) θα μπορούν να μεταφέρουνε μόνο μία μικρή χειραποσκευή στην καμπίνα, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) χειραποσκευή θα παραδίδεται στην πύλη επιβίβασης, δωρεάν.

Η νέα πολιτική αποσκευών της Ryanair, συμπεριλαμβάνει μειωμένες χρεώσεις για παραδοτέες αποσκευές (από 35€ σε 25€) και αυξημένο μέγιστο περιθώριο κιλών από 15 σε 20 κιλά.

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:

«Υπενθυμίζουμε ευγενικά στο επιβατικό κοινό, πως από τις 15 Ιανουαρίου του 2018, μόνοι οι επιβάτες με προτεραιότητα επιβίβασης θα έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουνε δύο χειραποσκευές στην καμπίνα. Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες, θα μπορούνε να μεταφέρουν μία μικρότερη χειραποσκευή στην καμπίνα, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) αποσκευή τους θα παραδίδεται δωρεάν στην πύλη επιβίβασης.

Μέσω της νέας αυτής πολιτικής, θα επιταχύνουμε την επιβίβαση και θα περιορίσουμε τις καθυστερήσεις, προσφέροντας παράλληλα μειωμένες τιμές και αυξημένο όριο κιλών κατά 33%. »

Ωραία μας τα είπε ο Kenny Jacobs. Αλλά πως θα γίνει αν κάποιος έχει μια μικρή αποσκευή και σε ένα μικρό τσαντάκι το λάπτοπ του. Τι θα γίνει . Θα δίνει τη χειραποσκευή στην πύλη επιβίβασης;

Και ευτυχώς που δεν κάνουν την αλλαγή μέσα στις γιορτές γιατί θα γίνει το έλα να δείς με τις καθυστερήσεις.

Χρειάζεται επεξήγηση κύριε Kenny Jacobs. Γιατί αν κάποιοι χάσουν την πτήση τους λόγω των καθυστερήσεων με τις αποσκευές τότε θα έχετε κάνει λάθος με αυτή την απόφαση που πήρατε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.