490.000 ευρώ για να περάσεις ένα βράδυ στο πιο ακριβό σαλέ του κόσμου (φωτό)

490.000 ευρώ για να περάσεις ένα βράδυ στο πιο ακριβό σαλέ του κόσμου (φωτό)

Το πιο ακριβό σαλέ του κόσμου έχει μπάνιο από swarovski, θέα στις Άλπεις που κόβει την ανάσα και ένα σαλόνι- αριστούργημα. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα κομφόρ που προσφέρει το Chalet N.

Βρίσκεται στις Άλπεις, κοντά στο αυστριακό χιονοδρομικό κέντρο του Λεχ και διαθέτει μόλις 10 σουίτες.

Με την διαμονή να κοστίζει περίπου 290.000 ευρώ την εβδομάδα, κάθε σουίτα είναι χτισμένη από ξύλο και πέτρα, ενώ στο εσωτερικό οι δερμάτινες και χρυσές λεπτομέρειες στην διακόσμηση φανερώνουν με την πρώτη ματιά πως μιλάμε για μία υπερ-χλιδάτη κατοικία.

Με θέα την χιονισμένη κοιλάδα των Άλπεων, το καλύτερο σε αυτό είναι οι ίδιοι οι σκιέρ, οι οποίοι προσπαθούν να «δαμάσουν» το χιόνι ακριβώς μπροστά από το Chalet- N.

Βέβαια η εξωφρενική αυτή τιμή δεν δικαιολογείται μόνο από τα παραπάνω.

Ο μεγάλος χώρος της τραπεζαρίας, το τεράστιο απόθεμα ακριβών κρασιών και ποτών, το υπερσύγχρονο ηχητικό σύστημα, τα έργα τέχνης, τα θερμαινόμενα καθίσματα, το ξεχωριστός dressing room καθώς και τα ιδιαίτερα Bulgari διακοσμητικά στην σουίτα διαφοροποιούν το σαλέ από τα υπόλοιπα, κάνοντας το το πιο ακριβό του κόσμου.

Τα εκλεκτά γαλλικά τυριά, τα αυστριακά κρέατα, ο ιταλικός καφές και η σπάνια τρούφα που έχει συλλεχθεί από τα γύρω βουνά «πλαισιώνουν» την γκουρμέ κουζίνα του σαλέ, ενώ οι δραστηριότητες που προσφέρει το Chalet N…. φουσκώνουν ακόμη περισσότερο τον λογαριασμό στα 490.000 ευρώ.

Έτσι όσοι θέλουν να παίξουν με τα φουσκωτά στην θερμαινόμενη πισίνα, να μπουν στην σάουνα κρατώντας σαμπάνια, να ξεκουραστούν σε ένα υπαίθριο τζακούζι, να ευχαριστηθούν όλες τις πίστες του σκι με πριβέ δάσκαλο και να περάσουν μερικές ώρες στο γυμναστήριο θα πρέπει να σκεφτούν πως η αρχική τιμή… εν τέλει θα διπλασιαστεί.

Με κόστος κατασκευής περίπου 53 εκατομμύρια δολάρια, το Chanet N άνοιξε το 2012 και είναι ένα από τα πολλά πολυτελή ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά στο χιονοδρομικό του Λεχ στην Αυστρία.

Λέγεται πως σε αυτό το σαλέ έχουν διανυκτερεύσει μεγιστάνες, δισεκατομμυριούχοι και γαλαζοαίματοι… μιας και όλα τα τζάμια εκεί είναι θωρακισμένα, ενώ υπάρχουν περισσότερες από 100 κάμερες ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.