Νέος Sales Marketing manager για την Ryanair

Νέος Sales Marketing manager για την Ryanair

Το διορισμό του νέου Sales & Marketing Manager για την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοίνωσε η Ryanair. Είναι ο Νικόλας Λάρδης που προέρχεται από την Airbnb στην Ιρλανδία και θα επιβλέπει την ομάδα πωλήσεων και marketing της Ryanair στην Ελλάδα και σε 6 ακόμα χώρες όπως η Κύπρος, η Μάλτα και το Ισραήλ.

Ξεκίνησε από τον κλάδο της Φιλοξενίας, με παραπάνω από 7 χρόνια εμπειρίας. Έχει εργαστεί σε ηγετικές εταιρίας σε τρεις χώρες στην Ευρώπη, όπως η Booking.com και η Airbnb.

Ο Νικόλας Λάρδης , ειδικεύεται στις στρατηγικές συνεργασίες στην Ελληνική αγορά και τις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Η Senior Sales & Marketing Manager της Ryanair, Chiara Ravara δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον διορισμό του Νικόλα ως υπευθύνου της ομάδας πωλήσεων και marketing για την Ανατολική Μεσόγειο. H αξιοσημείωτη γνώση και εμπειρία του στην αγορά θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών και να αυξήσουμε την επιβατική κίνηση, τα δρομολόγια και τον τουρισμό στην Ευρώπη, στα πλαίσια του προγράμματος ‘Always Getting Better’, με περισσότερους από 129 εκατομμύρια επίβατες να ταξιδεύουν με την Ryanair αυτό το έτος».

Ο Νικόλας Λάρδης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέρος της ομάδας της Ryanair, της Νο1 αεροπορικής στην Ευρώπη. Οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης είναι το κλειδί της επιτυχίας σε αυτό τον τομέα και προσβλέπω στη συνεργασία με όλα τα αεροδρόμια μας και τους φορείς, για να προωθήσουμε την ανάπτυξη στις αγορές της Ανατολικής Μεσογείου.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.