ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ λόγω καιρικών φαινομένων

Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ λόγω καιρικών φαινομένων

Προκειμένου να αντιμετωπίσει μια χειμερινή καταιγίδα που αναμένεται να πλήξει την περιοχή συνοδευόμενη από σφοδρούς ανέμους, το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ Σχίπχολ έλαβε μέτρα σήμερα, ακυρώνοντας δεκάδες πτήσεις και προειδοποιώντας για καθυστερήσεις σε δρομολόγια.

Δυτικοί άνεμοι η ταχύτητα των οποίων θα μπορούσε να φθάσει τα 120 χλμ/ ώρα αναμένεται να σαρώσουν το μεγαλύτερο μέρος της Ολλανδίας αύριο, όπως προειδοποίησε η μετεωρολογική υπηρεσία.

Συνεπώς, «αναμένονται προβλήματα στην κυκλοφορία των αεροσκαφών από και προς το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ Σχίπχολ» διαβεβαίωσαν οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου.

Η αεροπορική εταιρεία KLM ανακοίνωσε από την πλευρά της την ακύρωση 220 πτήσεων – 110 που επρόκειτο να απογειωθούν και ισάριθμο αριθμό που επρόκειτο να προσγειωθούν– καθώς θα «περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό» η δυνατότητα προσγειώσεων- απογειώσεων. «Οι ισχυροί άνεμοι θα καταστήσουν επίσης αδύνατη τη δυνατότητα να συνεχιστούν οι υπηρεσίες στο έδαφος» μεταξύ 11.00 – 13.00 ώρα Ελλάδας.

Επίσης, το αεροδρόμιο γνωστοποίησε ότι αναστέλλει όλες τις υπηρεσίες συντήρησης κατά τη διάρκεια της καταιγίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κρατική εταιρεία σιδηροδρόμων NS προειδοποιεί ότι τα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο θα ελαττωθούν, καθώς αναμένονται χιονοπτώσεις στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.