ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δύο ακόμη αεροσκάφη προσθέτει στον στόλο της η ELLINAIR

Δύο ακόμη αεροσκάφη προσθέτει στον στόλο της η  ELLINAIR

Με την ένταξη στον στόλο της εταιρίας δύο ακόμη αεροσκαφών, την έναρξη 7 νέων δρομολογίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, την λειτουργία 4 βάσεων και την αύξηση της συχνότητας σε 30 προορισμούς, η Ellinair, αναμένει για το 2018, σημαντική αύξηση των μεγεθών της, προς όφελος του ελληνικού Τουρισμού και των τοπικών κοινωνιών. Το 2017 ήταν μια χρονιά σημαντικής μεγέθυνσης της εταιρίας, καθώς οι πτήσεις αυξήθηκαν σε 7.042, από 5.582 το 2016 (+26%) και οι διακινηθέντες επιβάτες σε 792.096, έναντι 566.693 το 2016 (+40%).

Η Ellinair εντάσσει για την καλοκαιρινή περίοδο 2018, δύο ακόμη αεροσκάφη Airbus, στον στόλο της, ο οποίος θα αριθμεί πλέον 10 (3 AIRBUS 319, 144 θέσεων, 5 AIRBUS 320 180 θέσεων, και 2 BOEING 737-300, 148 θέσεων), με προοπτική το 2019, να αποτελείται μόνο από αεροσκάφη AIRBUS, προχωρώντας σε πλήρη ομογενοποίησή του.

Τα αεροσκάφη θα επιχειρούν από 4 βάσεις και συγκεκριμένα από Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κέρκυρα και Μόσχα. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στα δρομολόγια από και προς την Κρήτη, όπου φέτος η Ellinair θα πετάει προς Ηράκλειο από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Μόσχα, Βερολίνο, Μόναχο, Αγία Πετρούπολη, Βελιγράδι, Βουκουρέστι και Κλούζ Ναπόκα (Ρουμανία), Κατοβίτσε (Πολωνία), Κίεβο και Λβίβ (Ουκρανία) και Τιφλίδα (Γεωργία). Επίσης προς Χανιά από Θεσσαλονίκη και Μόσχα.

Για την ερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο η εταιρεία θα εκτελεί δρομολόγια σε Ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως τη Στουτγάρδη, το Μόναχο, τη Φρανκφούρτη, το Βερολίνο, το Κλουζ, τη Βαρσοβία, το Κατοβίτσε, το Ταλίν, τη Ρίγα και το Βελιγράδι, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με 17 πόλεις της Ρωσίας , 5 πόλεις της Ουκρανίας, 2 πόλεις του Καζακστάν και την πρωτεύουσα της Γεωργίας, την Τιφλίδα.

Ακόμη, η εταιρία έχει αυξήσει σημαντικά τις συχνότητες, σε 30 υφιστάμενα δρομολόγια της. Ο πρόεδρος του Ομίλου Μουζενίδη, κ. Μπόρις Μουζενίδης, δήλωσε: «Με κεντρικούς άξονες την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους επιβάτες μας, την τήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών ασφαλείας και την εξυπηρέτηση του ελληνικού Τουρισμού, η Ellinair, επίλεκτο μέλος του ομίλου μας, συνεχίζει την αύξηση του στόλου των αεροσκαφών της. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε αταλάντευτα στην κατεύθυνση αυτή και πιστεύουμε βάσιμα ότι και το 2018, θα συνεχιστεί η πολύ μεγάλη αύξηση των διακινούμενων επιβατών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.