ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρόδος: Έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες για την καλοκαιρινή σεζόν

Ρόδος: Έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες  για την καλοκαιρινή σεζόν

Με την πρώτη πτήση τσάρτερ OS 9173 από Βιέννη, της αεροπορικής εταιρείας Austrian Airlines, ξεκίνησε και επισήμως το πρωί της Κυριακής η φετινή τουριστική περίοδος για τη Ρόδο. Το αεροπλάνο έφθασε στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» του νησιού μεταφέροντας 85 επιβάτες από την αυστριακή πρωτεύουσα και από άλλες πόλεις της Αυστρίας.

Η Διεύθυνση Τουρισμού του δήμου Ρόδου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδεισίου «Βιλλανόβα» επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους πρώτους επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι που οι διακοπές τους ξεκινούσαν με ένα τόσο θερμό καλωσόρισμα και ευχαρίστησαν τους διοργανωτές.

«Η σεζόν ξεκινά με καλούς οιωνούς, φέτος, όπως προκύπτει και από τα θετικά μηνύματα που έρχονται από τις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, στις οποίες η Διεύθυνση Τουρισμού είχε δυναμική παρουσία. Η Ρόδος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους και ασφαλείς προορισμούς σε όλο τον κόσμο και όπως όλα δείχνουν, το 2018 θα είναι σαφώς καλύτερη χρονιά από το 2017 σε ό,τι αφορά τις αφίξεις τουριστών» υπογράμμισε η αντιδήμαρχος Μαρίζα Χατζηλαζάρου και πρόσθεσε: «Οι στοχευμένες προσπάθειες της Διεύθυνσης Τουρισμού του δήμου για την προβολή της Ρόδου και την περαιτέρω προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νησιού, αναμένουμε ότι θα αποδώσουν καρπούς και τη φετινή τουριστική περίοδο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.