ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρωτοφανές ενδιαφέρον Τ.Ο’s για πολυτελή ταξίδια Ρώσων στην Ελλάδα

Πρωτοφανές ενδιαφέρον Τ.Ο’s για πολυτελή ταξίδια Ρώσων στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά, την τελευταία δεκαπενταετία, τουριστικοί πράκτορες έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για πολυτελή ταξίδια Ρώσων στην Ελλάδα. Η ομάδα του Greek South Aegean Islands Promo τους ενημέρωσε για τα Platinum Members του προγράμματος και τις πολυτελείς υπηρεσίες που παρέχουν.

Β2Β συναντήσεις με πάνω από 20 τουριστικούς πράκτορες που δραστηριοποιούνται στη Ρωσική τουριστική αγορά και απευθύνονται σε υψηλού εισοδηματικού επιπέδου ταξιδιώτες πραγματοποίησε η ομάδα του Greek South Aegean Islands Promo στη Μόσχα.

Οι προκαθορισμένες συναντήσεις με τους τουριστικούς πράκτορες, προγραμματίστηκαν από την ομάδα του Greek South Aegean Islands Promo με τόπο συνάντησης την έκθεση ΜΙΤΤ που διοργανώθηκε 12 – 14 Μαρτίου 2018 στη Ρωσική πρωτεύουσα.

Ο κ. Κώστας Σκαγιάς με τον Tour Manager του Khazar Travel, κ. Aykhan Sultanov

Οι 20 και πλέον τουριστικοί πράκτορες, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν και παρακολούθησαν την παρουσίαση των platinum members του Greek South Aegean Islands Promo, ενημερώθηκαν για τις πολυτελείς υπηρεσίες που παρέχουν τα μέλη του προγράμματος που καλύπτουν τις ανάγκες και απαιτήσεις των, υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, πελατών τους.

Την παρουσίαση στην έκθεση MITT που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα 12-14 Μαρτίου 2018, πραγματοποίησαν η κα Αλέξια Πετώνη, Promotions Director του προγράμματος, ο κ. Kostash Viacheslav, αντιπρόσωπος του προγράμματος στη Ρωσία με έδρα το γραφείο του στη Μόσχα, μέλη της ομάδας του Greek South Aegean Islands Promo και ο κ. Κώστας Σκαγιάς, υπεύθυνος διαχείρισης και υλοποίησης του Προγράμματος Tourism Exhibition Project: Greek South Aegean Islands Promo και εκπρόσωπος της MTC Group.

«Συναντηθήκαμε στη Μόσχα με τουριστικούς πράκτορες που εξυπηρετούν υψηλού εισοδηματικού επιπέδου Ρώσους τουρίστες. Οι σχέσεις που χτίστηκαν κατά τη διάρκεια των φετινών συναντήσεων αναμένεται να φέρουν θετικά αποτελέσματα στα μέλη του προγράμματος άμεσα και να έχουν διάρκεια σε βάθος χρόνου.», δήλωσε ο κ. Κώστας Σκαγιάς.

Το Tourism Exhibition Project είναι μία υπηρεσία του προγράμματος Greek South Aegean Islands Promo. Εκπροσωπεί τουριστικούς επιχειρηματίες των νησιών του Νοτίου Αιγαίου για την αποτελεσματική και στοχευμένη προβολή τους σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού.

Η ομάδα συμμετέχει σε εκθέσεις και πραγματοποιεί δράσεις προώθησης και προβολής του πολυτελούς και ποιοτικού ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε στοχευμένες τουριστικές αγορές εξερχόμενου τουρισμού που παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυναμική και δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης για την Ελλάδα.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τουριστικοί επιχειρηματίες των νησιών της Μυκόνου (MykonosBest.eu), της Σαντορίνης (santorinibest.eu) και της Πάρου (parosbest.eu). “

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.