Κυνηγοί φαντασμάτων φωτογράφισαν «παράξενη μορφή» σε εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο (φωτο)

Κυνηγοί φαντασμάτων φωτογράφισαν «παράξενη μορφή» σε εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο (φωτο)

Το υπερφυσικό φαινόμενο καταγράφηκε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο που χρησίμευε ως νοσοκομείο και είναι χτίσμα της βικτοριανής εποχής.

Ανάμεσα στα μέλη της ομάδας των Βρετανών κυνηγών φαντασμάτων που επισκέφθηκαν ένα εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο στην πόλη του Λίβερπουλ, «γλίστρησε» ένας απρόσμενος επισκέπτης: μια παράξενη γυναικεία μορφή που έγινε αντιληπτή μόνον με την παρατήρηση της φωτογραφίας η οποία δημοσιεύθηκε στην καθημερινή εφημερίδα «Express».

Ο φωτογράφος είναι ο κυνηγός φαντασμάτων της εταιρείας Haunted Happenings –η οποία ασχολείται με τη διοργάνωση περιηγήσεων με στόχο την αναζήτηση υπερφυσικών φαινομένων-  Phil Barron, 45 ετών. Τη νύχτα του Halloween πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στο παλιό και εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο που χρονολογείται από την βικτοριανή εποχή. Τότε, ήταν που  ο Barron φωτογράφησε την ομάδα των γενναίων και στη συνέχεια την δημοσίευσε στο λογαριασμό της εταιρείας στο Facebook. Την επόμενη ημέρα ο Barron βρήκε έναν ποταμό σχολίων κάτω από την ανάρτησή του που αναφέρονταν στο γυναικείο πρόσωπο που διακρίνεται στη φωτογραφία.  

Το κτήριο ανεγέρθηκε την βικτοριανή εποχή και χρησίμευσε ως ορφανοτροφείο το 1874. Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε ως νοσοκομείο και τώρα είναι εγκαταλελειμμένο διατηρώντας έναν λαβύρινθο από δωμάτια, ένα παρεκκλήσι και ένα νεκροτομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Barron δήλωσε ότι η φωτογραφία δεν είναι ρετουσαρισμένη. Τα μέλη της ομάδας που φαίνονται στη φωτογραφία δήλωσαν ότι ουδείς αναγνωρίζει την μυστηριώδη φιγούρα: και είναι σαφές ότι αυτό το «πρόσωπο» δεν ήταν μέλος της ομάδας. Ο Barron τονίζει ότι «το μέγεθος του προσώπου είναι εντελώς δυσανάλογο σε σχέση με εκείνα που υπάρχουν στη φωτογραφία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.