ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι απίστευτες συμπτώσεις στις δολοφονίες δύο προέδρων των ΗΠΑ και της 11ης Σεπτεμβρίου

Οι απίστευτες συμπτώσεις στις δολοφονίες δύο προέδρων των ΗΠΑ και της 11ης Σεπτεμβρίου

Ο Αβραάμ Λίνκολν εκλέχτηκε στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών το 1846. Μιλάμε ίσως για τον καλύτερο πρόεδρο των ΗΠΑ, που τον δολοφόνησαν. Φοβερά πράγματα, κι αν δεν τα προσπεράσεις, αλλά κάπως τα ψάξεις, είναι εύκολο να τρελαθείς.

Ο επίσης δολοφονημένος, την ίδια ημέρα, 22 Νοεμβρίου του 1963, πρόεδρος των ΗΠΑ Τζών Κένεντυ, καλός πρόεδρος κι αυτός, εκλέχτηκε στο Κογκρέσο το 1946. Η σύμπτωση. Ο Abraham Lincoln το 1846, ο John Kennedy το 1946.

Ο Λίνκολν έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ το 1860 και ο Κένεντυ το 1960. Με επτά γράμματα είναι το επίθετο των δυο δολοφονημένων. Lincoln, Kennedy.

Τον Λίνκολν τον διαδέχθηκε κάποιος Andrew Johnson (αριστερά στη φώτο) και τον Κένεντυ ο Lyndon Jonson (δεξιά στη φώτο). Ίδιο όνομα, Johnson, με επτά γράμματα κι αυτό.

Ο αντικαταστάτης του Λίνκολν, ο Άντριου, γεννήθηκε το 1808, και ο Λίντον γεννήθηκε το 1908. Και οι δυο Τζόνσον που έγιναν πρόεδροι χάρη σε δολοφονίες καταγόταν από την πόλη Johnson City του Tenessee.

Όταν έληξε η θητεία τους οι δυο Τζόνσον ήταν υποψήφιοι πρόεδροι για την προσεχή τετραετία και αντίπαλο είχαν και οι δυο πολιτικό που το όνομά του αρχίζει από «G».

Μιλάμε, λοιπόν, για κάποιες διαβολικές ομοιότητες, που αφορούν δύο δολοφονίες προέδρων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που τις χωρίζουν ένας αιώνας, στον πόντο.

Να πούμε και κάτι για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης, στις 11 Σεπτεμβρίου 2001.Έχουμε και λέμε.

Στην Αμερική η 11η Σεπτεμβρίου αναγράφεται ως «9/11» κι αυτό είναι το νούμερο για να καλέσει κάποιος, για έκτακτα περιστατικά, την Αστυνομία των ΗΠΑ. Το άθροισμα των τριών αριθμών, 9 συν 1, συν 1, είναι 11.

Η 11η Σεπτεμβρίου είναι η 254η μέρα του χρόνου. Ένδεκα (11) βγάζει και το άθροισμα του τριψήφιου αριθμού (2 συν 5 συν 4). Μετά την 11η Σεπτεμβρίου υπολείπονται μέχρι την αλλαγή του χρόνου άλλες εκατόν συν 11 ημέρες. Οι Δίδυμοι Πύργοι από μακρυά μοιάζουν σαν 11.

Η Νέα Υόρκη είναι η 11η πολιτεία που προστέθηκε στις ΗΠΑ και το όνομά της αποτελείται από 11 γράμματα, New York City.

Το πρώτο αεροπλάνο, που «έστειλε» ο Οσαμα Μπιν Λάντεν προσέκρουσε στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, ήταν της American Airlines, και έκανε την πτήση Νο11, ενώ υπήρχαν 92 επιβάτες (9 συν 2, ίσον 11).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μουσουλμανικό ηλιακό ημερολόγιο είναι κάθε χρόνο 11 ημέρες μπροστά σε σχέση με αυτό της Δύσεως. Να πούμε κι άλλα, έτσι για να συμπληρώσουμε ενδεκάδα ομοιοτήτων;

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.