Αυτή είναι η 27χρονη που υποστηρίζει πως έχει βρεθεί σεξουαλικά με 15 φαντάσματα! (βίντεο)

Αυτή είναι η 27χρονη που υποστηρίζει πως έχει βρεθεί σεξουαλικά με 15 φαντάσματα! (βίντεο)

Μια γυναίκα από το Μπρίστολ δήλωσε πως δεν θέλει να ξαναέρθει σε σεξουαλική επαφή με άντρες και έχει έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο, που πιθανότατα δεν φαντάζεστε.

Η Αμέθιστ Ρίαλμ ισχυρίζεται πως έχει κάνει σεξ με 15 διαφορετικά φαντάσματα τα τελευταία 12 χρόνια και τονίζει πως είναι καλύτερα από τους άντρες στην κρεβατοκάμαρα.

Η 27χρονη εμφανίστηκε στην εκπομπή This Morning και μίλησε για τις εμπειρίες της. Η Ρίαλμ, που είναι «σύμβουλος πνευματικής καθοδήγησης», δηλώνει πως όλα άρχισαν όταν εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της μετακόμισαν σε ένα νέο σπίτι, όπου και διαπίστωσε την ύπαρξη μιας οντότητας. «Ξεκίνησε σαν ενέργεια και στη συνέχεια μετατράπηκε σε κάτι σωματικό.

Ένιωσα πίεση στους μηρούς μου και μια αναπνοή στον λαιμό μου. Πάντα ένιωθα ασφαλής. Εχω κάνει σεξ με φάντασμα», ανέφερε, όπως μεταδίδει ο Independent.

Η Ρίαλμ λέει πως είχε σχέση με φάντασμα για τρία χρόνια, όταν και την έπιασε σε «δράση» ο σύντροφός της. Από τότε βρέθηκε και με άλλα φαντάσματα.

Η ερευνήτρια φαντασμάτων Αλεξάντρα Χόλζερ σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ρίαλμ εμφανίζεται σκεπτική. «Οι άνθρωποι που αναφέρουν πως έχουν σεξουαλική επαφή με φαντάσματα αισθάνονται πίεση, ωστόσο, τα φαντάσματα δεν έχουν ζεστασιά. Οταν βρίσκονται σε ένα δωμάτιο, δημιουργούν ένα κρύο περιβάλλον», ισχυρίζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.