Το «Τέρας του Λοχ Νες» βρίσκεται στην Μεγάλη Πρέσπα; (βίντεο)

Το «Τέρας του Λοχ Νες» βρίσκεται στην Μεγάλη Πρέσπα; (βίντεο)

Το τέρας του Λοχ Νες ζει και είναι καλά… αλλά όχι στη Σκωτία. Ένα βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ένα μυστηριώδες πλάσμα εντοπίστηκε… στη καταμεσής της Μεγάλης Πρέσπας

Στο στιγμιότυπο διακρίνεται κάτι σαν κεφάλι με μακρύ λαιμό να βγαίνει από το νερό και το βίντεο έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο. Μάλιτα κάποιοι αναρωτιούνται αν το τέρας του Λοχ Νες… πήγε στην Πρέσπα για χειμερινή εκδρομή.

Το πρόσφατο βίντεο έχει εξάψει τη φαντασία διαφόρων ομάδων που μαζί με δημοσιογράφους, και με επικεφαλής τον συνταξιούχο καθηγητή γεωγραφίας, Sima Jonoski, έχουν αρχίσει τις έρευνες.
«Φοβήθηκαν τόσο που σταμάτησαν να ψάχνουν. Νομίζω όμως ότι ήταν ένα από αύτά τα γατόψαρα που βλέπουν συχνά οι Έλληνες ψαράδες. Μερικά πράγματα που συμβαίνουν στην Πρέσπα, δεν συμβαίνουν σε άλλες λίμνες», ανέφερε.

«Όταν ήμουν καθηγητής το 1976 είδα μία τεράστια στήλη νερού να υψώνεται κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα και να μοιάζει με μανιτάρι. Καταδύθηκε μετά από 10 με 15 λεπτά», πρόσθεσε.

Πριν από πέντε χρόνια ένα άλλο βίντεο λέγεται ότι έδειχνε ένα παρόμοιο πλάσμα να έχει καταγραφεί στην ελληνική πλευρά της λίμνης.

Σημειώνεται ότι η Μεγάλη Πρέσπα «βρέχει» εκτός από την Ελλάδα, την Αλβανία και τα Σκόπια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.