Επιστήμονες πιστεύουν ότι ο άνθρωπος δεν δημιουργήθηκε στη Γη, αλλά μεταφέρθηκε στον πλανήτη

Επιστήμονες πιστεύουν ότι ο άνθρωπος δεν δημιουργήθηκε  στη Γη, αλλά μεταφέρθηκε στον πλανήτη

Ο άνθρωπος αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε όχι στη Γη αλλά σε κάποιο άλλο πλανήτη, πριν μεταφερθεί εδώ από κάποιο εξωγήινο είδος.

Αυτό ισχυρίζεται ερευνητής ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα αφού μελέτησε την ανθρωπινή εξέλιξη στον πλανήτη μας.

Ο Dr Ellis Silver ξεκίνησε την έρευνά του μελετώντας την ανθρώπινη φυσιολογία και συγκρίνοντάς την με αντίστοιχες άλλων ειδών στην Γη.

Το συμπέρασμα του είναι ότι ο άνθρωπος δεν «γεννήθηκε « στη Γη αλλά κάπου αλλού.

Αυτό γιατί πολλοί επιστήμονες πιστεύουν πως υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στον άνθρωπο και στα άλλα είδη που κατοικούν στη Γη.

Μια από αυτές είναι η μεγάλη ευαισθησία που έχει ο άνθρωπος στο ηλιακό φως σε αντίθεση με τα άλλα έμβια είδη που δεν έχουν ανάλογη ευπάθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.