ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το βίντεο μίας 8χρονης που πιστεύει ότι κατέγραψε το τέρας του Λοχ Νες

Το βίντεο μίας 8χρονης που πιστεύει ότι κατέγραψε το τέρας του Λοχ Νες

Ο θρύλος για το τέρας του Λοχ Νες ζει για 1453 χρόνια και μάλλον θα συνεχίσει για πολλά ακόμα, καθώς όποιος επισκέπτεται την λίμνη προσπαθεί να βρει έστω και ένα σημάδι που να επιβεβαιώνει την ύπαρξη της Νέσι.

Μία γιαγιά με την εγγονή της που βρέθηκαν εκεί πριν από λίγες ημέρες, δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση.

Την ώρα λοιπόν που κάθονταν στα βράχια και μιλούσαν η Μαρί παρατήρησε μία περίεργη κίνηση στο νερό, την οποία συνόδευε αντανάκλαση από το φως του ήλιου.

Έβγαλε το κινητό της λοιπόν και τράβηξε κάποιες φωτογραφίες, όμως αμέσως μετά το ίδιο της ζήτησε να κάνει και η Λάρια Ανάντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 8χρονη μάλιστα κατάφερε να τραβήξει και ένα video με το όλο περιστατικό, το οποίο πλέον αναλύουν οι ειδικοί του συγκεκριμένου θρύλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.