Σε ποιό μέρος η αμερικανική Αεροπορία συγκεντρώνει εξωγήινα σκάφη και σώματα;

Σε ποιό μέρος η αμερικανική Αεροπορία συγκεντρώνει εξωγήινα σκάφη και σώματα;

Ο καθένας έχει την άποψή του για περιοχή 51 και τι μπορεί να υπάρχει ή όχι εκεί. Ωστόσο, πολλοί έρχονται τώρα να πουν ότι ενώ η Περιοχή 51 έχει τα μυστικά της, η πραγματική δράση βρίσκεται σε μια υπόγεια αποθήκη στην οροσειρά Papoose λίγα μίλια μακριά.

Η Περιοχή 51 έγινε γνωστή το 1947, όταν πιστεύεται ότι ένα διαστημόπλοιο συνετρίβη κοντά στο Roswell του Νέου Μεξικού. Για μέρες, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι καθάριζαν την περιοχή όπου ισχυρίστηκαν ότι συνετρίβη αεροσκάφος της αμερικανικής Αεροπορίας.

Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι η κυβέρνηση επιτρέπει τον προβληματισμό να τρέχει αχαλίνωτα γύρω από την Περιοχή 51 για να τραβήξει την προσοχή μακριά από την αληθινή τοποθεσία των εξωγήινων αρχείων. Μακριά από τα δημόσια βλέμματα και με την Περιοχή 51 να μαζεύει όλες τις υποψίες, οι αξιωματούχοι και οι επιστήμονες της εγκατάστασης στο όρος Papoose θα ήταν πιο ελεύθεροι να αναπτύξουν τα κυβερνητικά όπλα, τις συσκευές ή και να πειραματιστούν με εξωγήινη τεχνολογία.

Εάν η κυβέρνηση διέθετε εξωγήινο διαστημόπλοιο, είναι βέβαιο ότι η κορυφαία προτεραιότητά της θα ήταν να αναδημιουργήσει την τεχνολογία για το ανθρώπινο όφελος. Το MUFON – δίκτυο για αναφορές εξωγήινων- αφιερώνεται στην τεκμηρίωση κάθε παρατήρησης περίεργων αεροσκαφών, αν πρόκειται δηλαδή για εξωγήινη τεχνολογία ή για ανθρώπινο δημιούργημα.

Η διαφορά στα γήινα και τα εξωγήινα σκάφη είναι στην κατασκευή και την εμφάνιση. Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι με τις πληροφορίες που αντλήθηκαν από τη συλλογή εξωγήινων τεχνολογιών, οι επιστήμονες έχουν επιτύχει να αναδημιουργήσουν τα τεχνικά κατορθώματα των εξωγήινων γειτόνων μας.

Είτε η βάση για την έρευνα τεχνολογιών από UFO βρίσκεται στη δημοφιλή Περιοχή 51 είτε μέσα σε μια απομονωμένη οροσειρά στην αγροτική Νεβάδα, εκείνοι που αναρωτιούνται για το τι πραγματικά συμβαίνει κρατούν τα μάτια τους ανοιχτά για σημάδια της αλήθειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.