ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υπό διάλυση το «Σκυλίτσειο» στην Χίο – Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής πάνω σε ράντζο! (φωτό)

Υπό διάλυση το «Σκυλίτσειο» στην Χίο – Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής πάνω σε ράντζο! (φωτό)

Έντρομοι εργαζόμενοι και ασθενείς της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χίου “Σκυλίτσειο” είδαν με τα μάτια τους μέρος της ψευδοροφής του διαδρόμου να καταρρέει και να πέφτει πάνω σε ράντζο, το οποίο, ευτυχώς, δεν είχε ασθενή.

Επίσης από θαύμα εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε από τον διάδρομο, έξω από το δωμάτιο 4 ασθενής, επισκέπτης ή εργαζόμενος.

Η αμέλεια της διοίκησης στην αντιμετώπιση του προβλήματος είναι πια εγκληματική και εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα όσων μπαίνουν στην Παθολογική Κλινική του «Σκυλιτσείου».

Ήδη στελέχη του Νοσοκομείου συζητούν εδώ και ώρα το ενδεχόμενο αποχής από την εργασία τους. «Έρχεται ο κόσμος για να νοσηλευτεί και υπάρχει κίνδυνος να φύγει με νεκροφόρα. Είναι αδιανόητο να παίζουν πια με τις ζωής μας», ανέφερε υπηρεσιακό στέλεχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: «Πολίτης»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.