ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Διαπρέπει στις ΗΠΑ ο Έλληνας Καθηγητής Ιατρικής Δημήτρης Κοντογιάννης

Διαπρέπει στις ΗΠΑ ο Έλληνας Καθηγητής Ιατρικής Δημήτρης Κοντογιάννης

Περήφανη για ακόμα μια φορά δηλώνει η χώρα μας, καθώς ο επιστήμονας, ο Δημήτρης Κοντογιάννης, που αποτελεί επίτιμο μέλος του συλλόγου καθηγητών Ιατρικής του πανεπιστημίου του Τέξας, ξεχώρισε στην ειδικότητα της μυκητολογίας. Για αυτή του την αξίωση, η Αμερικανική Ένωση , τον επέλεξε για την προώθηση της Επιστήμης(ΑΑAS).Η εταιρεία αυτή εκδίδει και το διάσημο περιοδικό Science. Η AAAS θεωρείται έως τώρα η μεγαλύτερη επιστημονική εταρεία, οπότε η εκλογή του Έλληνα γιατρού, κρίνεται σπουδαία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δημήτρης Κοντογιάννης, μεταξύ άλλων έχει δημιουργήσει μεθόδους που θα εντοπίζουν ευκολότερα και με μεγαλύτερη σαφήνεια τους μύκητες και συγχρόνως έχει κάνει ενδελεχή έρευνα για φάρμακα κατά των μικροοργανισμών που βλάπτουν την ανθρώπινη υγεία. Η καριέρα του ξεκινά χρόνια πριν από την αποφοίτησή του στο πανεπιστήμο Αθηνών , για να συνεχίσει στο Τέξας, έπειτα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης και τελικά στο Βιοϊατρικό Ινστιτούτο Whitehead.Το Φεβρουάριο του ’18 αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της εκλογής του για την AAAS, ενώ ήδη μετράει τουλάχιστον 500 βραβεύσεις και έχει ανακηρυχθεί καλύτερος μυκητολόγος στον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.