ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κίνα: Γιατροί έβαλαν 4… μπαλόνια στο πρόσωπο ασθενούς για να τη σώσουν! (βίντεο)

Κίνα: Γιατροί έβαλαν 4… μπαλόνια στο πρόσωπο ασθενούς για να τη σώσουν! (βίντεο)

Με τέσσερα μικρά «μπαλόνια» εμφυτευμένα στο πρόσωπό της, ζει τον τελευταίο καιρό η 23χρονη Xiao Yan από την επαρχία Γκουιτσόου της νοτιοδυτικής Κίνας και ο λόγος είναι καθαρά ιατρικός και φυσικά όχι… καλλωπιστικός.

Οι γιατροί προχώρησαν σε αυτή την τολμηρή κίνηση προκειμένου να σώσουν τη ζωή της νεαρής κοπέλας.

Το σημάδι που καλύπτει εκ γενετής το πρόσωπό της θα μπορούσε να εξελιχθεί μελλοντικά σε καρκίνο, γι’ αυτό και οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατό. Για να καταστεί αυτό δυνατό, μιας και το σημάδι κάλυπτε πάνω από το ένα τέταρτο του προσώπου της κοπέλας, έπρεπε πρώτα να τοποθετηθούν για ένα διάστημα τα «μπαλόνια» ώστε να βοηθήσουν να αναπτυχθούν νέοι ιστοί, τους οποίους αργότερα οι γιατροί θα χρησιμοποιήσουν για να καλύψουν το τμήμα του δέρματος που θα αφαιρεθεί.

Το εκ γενετής σημάδι της Xiao είναι ένας συγγενής μελανοκυτταρικός σπίλος (ΣΜΣ). Τέτοιου είδους σπίλοι εμφανίζονται περίπου σε έναν ανά 500.000 ανθρώπους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κοπέλα θα πρέπει να υπομείνει τη διαδικασία για αρκετούς μήνες πριν μπορέσει να υποβληθεί στην επέμβαση για να αφαιρεθεί ο σπίλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.