ΙΚΕΑ: Ανακαλεί προληπτικά αφρώδη ζαχαρωτά (φωτό)

ΙΚΕΑ: Ανακαλεί προληπτικά αφρώδη ζαχαρωτά (φωτό)

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί προληπτικά το προϊόν GODIS PSKKYCKLING (αφρώδη ζαχαρωτά σε συσκευασία 100 γρ.),λόγω παραβίασης των προδιαγραφών ασφαλείας και υγιεινής στη μονάδα παραγωγής.

«Η ασφάλεια των τροφίμων παραμένει πρώτη προτεραιότητα για την ΙΚΕΑ και θέλουμε να γνωρίζουν οι καταναλωτές μας ότι συγκεκριμένες παρτίδες με αφρώδη ζαχαρωτά GODIS PASKKYCKLING ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση «κατά τη φάση παραγωγής των αφρωδών ζαχαρωτών GODIS PASKKYCKLING είναι πιθανό να μολύνθηκαν οι παρτίδες με ημερομηνίες ανάλωσης κατά προτίμηση από 23 Οκτωβρίου 2018 μέχρι 26 Ιανουαρίου 2019 από ύπαρξη τρωκτικών στο χώρο παραγωγής».

Η ΙΚΕΑ ζητά από τους καταναλωτές να επιστρέψουν το προϊόν GODIS PASKKYCKLING στο πλησιέστερο κατάστημα προκειμένου να τους επιστραφεί το ποσό της αγοράς. Η προσκόμιση της απόδειξης δεν είναι απαραίτητη.

Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα έχουν πωληθεί δύο τεμάχια του συγκεκριμένου είδους και έχει ενημερωθεί σχετικά ο ΕΦΕΤ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.