ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λεβάντα: Αυτές είναι οι θεραπευτικές της ιδιότητες

Λεβάντα: Αυτές είναι οι θεραπευτικές της ιδιότητες

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το αιθέριο έλαιο λεβάντας έχει αναλγητικές αναπλαστικές, αποσμητικές, αντισηπτικές, εντομοαπωθητικές και χαλαρωτικές ιδιότητες. Μάλιστα είναι από τα ελάχιστα αιθέρια έλαια που μπορούν να εφαρμοσθούν απευθείας στην επιδερμίδα.

Υλικά

  • 100 ml. αποσταγμένο νερό
  • 15- 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

Παρασκευή

  • Ρίξτε το αποσταγμένο νερό σε ένα μπουκάλι με σπρέι, προσθέτοντας τις σταγόνες με το αιθέριο έλαιο.
  • Κλείστε το μπουκάλι ανακινώντας καλά και αφήστε το να καθίσει για μερικές ώρες, πριν το χρησιμοποιήσετε.
  • Ανακινείτε καλά πριν από κάθε χρήση.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χρήση

  • Είναι ιδανικό για την επούλωση ουλών, δερματικών προβλημάτων, ήπιων εγκαυμάτων, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείται και σαν λοσιόν κατά της ήπιας ακμής.
  • Ψεκάστε το πρόσωπο και το σώμα σας όποτε το νιώθετε ξερό, ή ζεσταίνεστε. Θα σας ενυδατώσει και συγχρόνως θα σας προστατέψει από τα τσιμπήματα των διαφόρων εντόμων.
  • Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σαν αρωματικό σπρέι, αν θέλετε να μυρίζουν ωραία τα μαλλιά σας και το σώμα σας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.